Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
O Τίμοθι Σαλαμέ έγινε μπλουζάκι

O Τίμοθι Σαλαμέ έγινε μπλουζάκι

Φορέστε τον αγαπημένο σας ηθοποιό

Ο Αμερικάνος ηθοποιός, Τίμοθι Σαλαμέ,  είναι το νέο παιδί θαύμα του Χόλυγουντ. Σε μία εποχή που βγάζει αστέρια με το κιλό, ο Τίμοθι φαίνεται να ήρθε για να μείνει. Είναι μόλις είκοσι δυο και έχει στο ενεργητικό μία τεράστια κινηματογραφική επιτυχία, μία υποψηφιότητα για Όσκαρ, αναρίθμητες προτάσεις για συνεργασίες και μία νέα σειρά από μπλουζάκια. Μετά την εκπληκτική του ερμηνεία στην ταινία «Να με Φωνάζεις με το Όνομα σου» και την συμμετοχή του στο φιλμ «Lady Bird», φέτος πρωταγωνίστησε στις δύο πιο πολυσυζητημένες ταινίες της χρονιάς. Όχι και άσχημα για έναν πρωτοεμφανιζόμενο, σχεδόν, πιτσιρικά! Οι εκφράσεις του έμειναν μνημειώδης στην ταινία τόσο πολύ που ο σεναριογράφος της στην απονομή των βραβείων Όσκαρ εμφανίστηκε για αν παραλάβει το βραβείο του  με ένα πουκάμισο, που είχε ζωγραφισμένο τον Τίμοθι .

Τα περιοδικά μόδας τον φωτογράφισαν και ήδη έχουν γίνει αφιερώματα για το στιλ του ηθοποιού. Εκείνος φαίνεται να εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία και επιχείρησε… διαδικτυακά! Αυτήν την στιγμή στην ιστοσελίδα του με όνομα «Mania T-shirts», οι απανταχού θαυμαστές της ταινίας και του νέου κουλ αστέρα μπορούν να προμηθευτούν μπλουζάκια και πετσέτες με το πρόσωπο του.

Χρωματιστά t-shirts, θήκες για το κινητό, φούτερ και τσάντες είναι διαθέσιμες  στο διαδίκτυο και η νέα μόδα έχει κατακλείσει ήδη τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.  Σε λογικές τιμές και σε πολλά σχέδια μπορούν πια όλοι να έχουν κάτι από τον Τίμοθι. Φωνάξτε τον με το όνομα σας ή με ένα κλικ από τον υπολογιστή σας.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024