Άγρια δύση, μοτέλ στην μέση της εθνικής οδού, υγρασία και μαλλί με πολύ λακ περιέχει η νέα καμπάνια του οίκου Dsquared2 για το Φθινόπωρο – Χειμώνα 2018. Τα κάουγκερλς Κένταλ Τζένερ και Μπέλα Χαντίντ πρωταγωνιστούν στις νέες εικόνες και το βίντεο του οίκου, κάτω από τις σκηνοθετικές οδηγίες του διδύμου Mert & Marcus.

Οι μετρ της φωτογραφίας μόδας, Μέρτ Άλας και Μάρκους Πιζότ,  μας μεταφέρουν σε ένα ρετρό μοτέλ της δεκαετίας του 60. Τα μοντέλα κοιτούν με θλιμμένο βλέμμα τηλεόραση (μπορεί και σέξι) και παρακολουθούν παλιές καουμπόικες ταινίες, τηλεφωνούν από το vintage σταθερό τηλέφωνο και φλερτάρουν με κάτι άλλα μοντέλα, που ξεπηδούν κάποια στιγμή στο πλάνο. Ντυμένες με τζιν, animal print πουκάμισα και ψηλοτάκουνες γόβες  προσπαθούν να γίνουν Ντόλι Πάρτον σε σύγχρονη έκδοση.

Η τάση είναι ακριβής, φέτος τον χειμώνα όλοι στους στάβλους! Άλλωστε κάθε χρονιά δεν παρεκκλίνει ο Ιταλικός οίκος: παρόμοια μοτίβα και γρήγορη μόδα για εφήβους είναι πάντα στην ατζέντα του. Το στιλ του καουμπόι επιστρέφει και εκτός από ένα καλογυρισμένο βίντεο,  χωρίς φαντασία βέβαια, η νέα καμπάνια συγκινεί εξαιτίας των πρωταγωνιστριών και ουχί των δημιουργιών. Τα μανεκέν πίνουν και γδύνονται νωχελικά ενώ οι άντρες του βίντεο γελούν και τζογάρουν. Γιλέκα με κρόσσια, δερμάτινα με λαχούρια, παστέλ φουλάρια, ροζ κραγιόν και έντονο eyeliner σε ένα βίντεο  ενός λεπτού και είκοσι δευτερολέπτων. Ο οίκος Dsquared2 πήρε το όπλο του και έφτιαξε μπότες, σπιρούνια και χλιαρές δημιουργίες!

Γράψτε το σχόλιό σας