Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Συνάντηση του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου με την Λυδία Κονιόρδου

Συνάντηση του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου με την Λυδία Κονιόρδου

Η υπουργός Πολιτισμού επισκέφθηκε τον Αρχιεπίσκοπο και συζήτησαν μεταξύ άλλων για την έκθεση που φιλοξενεί το «Πανάγιος Τάφος: Το μνημείο και το έργο»

Τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο επισκέφθηκε σήμερα η υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Λυδία Κονιόρδου.

Κατά τη συνάντησή τους, συζήτησαν για θέματα κοινού ενδιαφέροντος, ενώ ιδιαίτερη αναφορά έγινε στην Έκθεση που πραγματοποιείται στο Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο Αθηνών υπό τον τίτλο «Πανάγιος Τάφος: Το μνημείο και το έργο», η οποία αναφέρεται στο μνημείο και στο σημαντικό έργο αποκατάστασής του που πραγματοποιήθηκε από Έλληνες επιστήμονες.

Η υπουργός ευχαρίστησε τον Προκαθήμενο της Ελλαδικής Εκκλησίας για την έκδοση σχετικής εγκυκλίου από την Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών προκειμένου να ενημερωθεί το κοινό σχετικά με την εν λόγω έκθεση και υπογράμμισε τη σπουδαιότητα του συγκεκριμένου έργου στα Ιεροσόλυμα.

Κατά τη συνάντησή τους παρίσταντο ο επίσκοπος Θεσπιών Συμεών, πρωτοσύγκελος της Αρχιεπισκοπής Αθηνών, η Αντωνία Μοροπούλου, επικεφαλής της διεπιστημονικής επιτροπής που ανέλαβε την αναστήλωση του μνημείου και άλλοι ειδικοί που συνέβαλαν στην επιτυχή του ολοκλήρωση.

Sports in

Με... βιντεοκλήση στον Παπανικολάου πανηγύρισε ο Ολυμπιακός - Ο Λαρεντζάκης του αφιέρωσε τη νίκη (vid)

Οι παίκτες του Ολυμπιακού έδειξαν για ακόμα μια φορά γιατί είναι οικογένεια, καθώς μετά το τέλος του παιχνιδιού πήραν μέσω Face Time τον Κώστα Παπανικολάου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024