Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Tips για ένα αξέχαστο φοιτητικό ταξίδι

Tips για ένα αξέχαστο φοιτητικό ταξίδι

Ετοίμασε βαλίτσες και διάβασε τα παρακάτω tips για να περάσεις τέλεια

Ήρθε η ώρα να κάνεις το πρώτο σου φοιτητικό ταξίδι και σίγουρα θέλεις να σου μείνει αξέχαστο. Ετοίμασε βαλίτσες και διάβασε τα παρακάτω tips για να περάσεις τέλεια.

1. Η παρέα είναι αυτή που κάνει τη διαφορά σε όλα. Σιγουρέψου ότι η παρέα σου θα θέλει ό,τι κι εσύ. Εξηγηθείτε πριν από το ταξίδι για το πρόγραμμα που θα ακολουθήσετε γιατί σίγουρα δεν θέλεις να βρεθείς προ εκπλήξεως.

2. Μην έχεις συνεχώς την έγνοια να είσαι στα μέσα δικτύωσης για να ανεβάζεις τις φωτογραφίες από το ταξίδι σου. Κάνε το την ώρα που θα ξαπλώσεις το βράδυ ή όταν επιστρέψεις.

3. Κάνε καινούργιες γνωριμίες οι οποίες πού ξέρεις; Μπορεί να κρατήσουν και στο μέλλον δίνοντάς σου την ευκαιρία να κάνεις παρέα και με άτομα εκτός συνόρων.

4. Μείνε στο σπίτι μόνο για να κοιμηθείς. Οι περισσότεροι ξενώνες διαθέτουν πλέον Wi-fi και αυτό σημαίνει ότι θα είσαι πιο ευάλωτος στο να ενημερώνεις τους διαδικτυακούς σου φίλους για το πώς περνάς στις διακοπές σου. Όμως αυτό, καλύτερα να το αποφύγεις. Βγες έξω και ανακάλυψε καινούρια μέρη και νέες διαδρομές.

5. Βγάλε πολλές φωτογραφίες. Δεν εννοώ να πάρεις τους δρόμους και να βγάζεις φωτογραφίες το καθετί που βλέπεις, αλλά προσπάθησε να τραβήξεις εκείνες τις φωτογραφίες οι οποίες αποτυπώνουν τρομερά μεγάλες στιγμές του ταξιδιού σου.

6. Πάρε μαζί το χαμόγελό σου. Το χειρότερο που μπορείς να κάνεις σε ένα ταξίδι είναι να γκρινιάζεις συνεχώς στους φίλους σου. Φρόντισε να μην είσαι κακότροπος και κακοδιάθετος μαζί τους. Είναι απολύτως λογικό να μην συμφωνείτε σε όλα και να δημιουργηθούν μερικές παρεξηγήσεις αλλά, αυτό δεν πρέπει να χαλάσει τις διακοπές σας. Υποχωρήσεις οφείλεις να κάνεις εσύ όπως και οι φίλοι σου.

7. Προσοχή με το ποτό. Εντάξει είναι λογικό να θες να βγεις και να διασκεδάσεις χορεύοντας και πίνοντας μέχρι το πρωί με τους φίλους σου αλλά προσπάθησε να μην το παρακάνεις. Καλό θα ήταν ένας από την παρέα να παραμείνει όσο το δυνατόν πιο νηφάλιος γίνεται για να είστε σίγουροι ότι όλα θα πάνε καλά και θα γυρίσετε πίσω στο ξενοδοχείο χωρίς κανένα απρόοπτο.

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024