Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Η Πάρις Χίλτον φέρνει πίσω το μιλένιουμ!

Η Πάρις Χίλτον φέρνει πίσω το μιλένιουμ!

Σα να μην πέρασε μία μέρα για τη γνωστή κληρονόμο που κάνει την επανεμφάνισή της με μία νέα σειρά ρούχων κομμένη και ραμμένη στα μέτρα της

Αν κάνουμε μία έρευνα και ρωτήσουμε ανυποψίαστο κόσμο για ποιους λόγους έγινε γνωστή η Πάρις Χίλτον, οι πιο συχνές απαντήσεις θα είναι «Για τα προκλητικά και σέξι βίντεο της», «για τα ξέφρενα πάρτι της», «για τα αποτυχημένα ριάλιτι στα οποία έψαχνε φίλους», αλλά και «για τα τσιουάουα που έχει» . Δεν θα ακούσουμε όμως εύκολα απάντηση «για τη μόδα».

Όμως φαίνεται ότι η ζάπλουτη κληρονόμος επιμένει ότι αυτό είναι το δυνατό της χαρτί και επιστρέφει με μία σειρά ρούχων που θα μας πάει πίσω στη δεκαετία του μιλένιουμ.

Η συνεργασία έκπληξη της Χίλτον με την αρκετά προσιτή εταιρεία «Boohoo» αναμένεται να σας ξυπνήσει υπέροχες αναμνήσεις.

Η συλλογή των 70 τεμαχίων (ναι, μόλις 70 κομμάτια !!!) θα κυκλοφορήσει online στις 20 Ιουνίου και θα περιλαμβάνει μαγιό, μεταξωτά φορέματα για πάρτι –κάτι στο οποίο ειδικεύεται η Πάρις – αλλά και αέρινα μάξι φορέματα. Όλα θα πωλούνται κάτω από $100, και όπως είναι αναμενόμενο θα υπάρχουν αρκετά τσιουάουα, τιάρες και η αγαπημένη φράση «That’s Hot» της κακομαθημένης celebrity για να σας σας θυμίσουν ένδοξες εποχές.

«Τα αγαπημένα μου κομμάτια από τη συλλογή είναι το ασημένιο κοκτέιλ φόρεμα, το Beverly Hills άνιμαλ πριντ σέξυ φόρεμα και το αθλητικό  «that’s hot» τσιουάουα σορτς», δήλωσε το πρώην κουνελάκι σε συνέντευξή του. «Πάντα μου άρεσε να είμαι πρωτοπόρος και να δημιουργώ το δικό μου στυλ. Αυτή η συλλογή είναι τόσο ολοκληρωμένη και με αντιπροσωπεύει πλήρως», συμπληρώνει.

Η αντίστροφη μέτρηση στο επίσημο website της σειράς έχει ήδη ξεκινήσει και αν επιθυμείτε να επαναφέρετε την γενιά του Playboy, της χλιδής και του Μπέβερλι Χιλς στην γκαρνταρόμπα σας θα πρέπει να είστε ετοιμοπόλεμοι γιατί τα κομμάτια της συλλογής θα διατεθούν σε περιορισμένο αριθμό.

Το νέο Boοhoo και αιώνιο cosmpopolitan girl,  μας αποδεικνύει πως αν και μεγάλωσε ηλικιακά, δεν ωρίμασε όπως θα περιμέναμε και μας φέρνει πίσω στα Millenium με την κλασσική Πάρις Χίλτον εικόνα που λατρεύουμε να μισούμε!

Now that’s hot!

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024