Η σχέση μεταξύ του οίκου Calvin Klein και του Άντι Γουόρχολ είναι πλέον ερωτική. Η νέα συλλεκτική σειρά της εταιρίας γεμίζει ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ με το χαρακτηριστικό πρόσωπο του καλλιτέχνη. Τα τελευταία 4 χρόνια το πρόσωπο και το έργο του Γουόρχολ ήταν συνεχώς κάτω από το μικροσκόπιο του διάσημου οίκου και δεν ήταν λίγες οι αναφορές στα σχέδια του, εμπνευσμένα από τον πατέρα της ποπ αρτ.

Αυτήν την φορά, οι καλλιτεχνικές δυνάμεις ενώθηκαν και έτσι η σειρά Calvin Klein Jeans μαζί με το ίδρυμα Andy Warhol Foundation συμφώνησαν για μια νέα συνεργασία, που θα ταράξει τα νερά της τέχνης, της μόδας και του ποπ κινήματος! Οι τιμές κυμαίνονται από 50 έως 180 δολάρια και τα κομμάτια της συλλογής αναμένεται να γίνουν ανάρπαστα.

Τα διάσημα πορτρέτα του Γουόρχολ είναι πλέον κλασσικά και τα έχουμε δει σε όλους τους πιθανούς τόπους και σε όλες τις πιθανές μορφές. Ο καμβάς με χρώματα νέον με το δύστροπο πρόσωπο με τα άτσαλα λευκά μαλλιά είναι διαθέσιμος σε μουσεία σε ολόκληρο τον κόσμο και από σήμερα κιόλας μπορεί να βρίσκεται στην πίσω τσέπη του μπλουτζίν σου.