Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πανελλήνιες: Τα θέματα σε Ιστορία, Φυσική και Ανάπτυξη Εφαρμογών

Πανελλήνιες: Τα θέματα σε Ιστορία, Φυσική και Ανάπτυξη Εφαρμογών

Με τα μαθήματα της Ιστορίας (Ο.Π Ανθρωπιστικών Σπουδών), της Φυσικής (Ο.Π Θετικών Σπουδών) και της Ανάπτυξης Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον (Ο.Π Σπουδών Οικονομία και Πληροφορικής) συνεχίζονται σήμερα, Τετάρτη, οι Πανελλαδικές εξετάσεις για τους υποψηφίους των γενικών λυκείων

Απαιτητικά και για καλά προετοιμασμένους μαθητές ήταν τα σημερινά θέματα των πανελλαδικών στο μάθημα της Φυσικής, σύμφωνα με εκπαιδευτικούς που μίλησαν  στο in.gr . Τα θέματα φαίνεται ότι θα δυσκολέψουν όσους υποψηφίους περίμεναν “ηρεμα νερά” και ίσως οδηγήσουν βαθμολογικά σε λιγότερα άριστα γραπτά.

Και στην Ιστορία όμως, αν και το επίπεδο δυσκολίας κρίνεται στον ίδιο βαθμό με  το αντίστοιχο περυσινό, υπήρξε ένα ερώτημα (το Δ1) που απαιτούσε συνδυασμό γνώσεων από διαφορετικές  πηγές της ύλης και κριτική σκέψη.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα συνεχίστηκαν οι πανελλαδικές με τα μαθήματα της Ιστορίας (Ο.Π Ανθρωπιστικών Σπουδών), της Φυσικής (Ο.Π Θετικών Σπουδών) και της Ανάπτυξης Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον (Ο.Π Σπουδών Οικονομία και Πληροφορικής) .

Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ επιστρέφουν την Παρασκευή, 15/6, με τα αθήματα των Λατινικών, της Χημείας και των Αρχών Οικονομικής Θεωρίας.

Αναλυτικά τα θέματα:

Το in.gr στο πλευρό των υποψηφίων

Στο πλευρό των χιλιάδων υποψηφίων που ρίχνονται στη «μάχη» των πανελλαδικών θα βρίσκεται, όπως κάθε χρόνο, καθ΄ όλη τη διάρκεια των εξετάσεων το in.gr.

Σε συνεργασία με τον Αντώνη Φλωρόπουλο, Εκπαιδευτικό Αναλυτή και Διευθυντή των φροντιστηρίων «ΟΜΟΚΕΝΤΡΟ», το in.gr  θα δημοσιεύει άμεσα τις απαντήσεις των θεμάτων σε όλα τα μαθήματα των πανελλαδικών.

Ταυτόχρονα θα φιλοξενεί και τα σχόλια των επιστημονικών ενώσεων για την ευκολία/δυσκολία των θεμάτων ενώ θα ακολουθήσουν μία σειρά δημοσιευμάτων με εκτιμήσεις των βάσεων για όλα τα επιστημονικά πεδία καθώς και συμβουλές για τη σωστή συμπλήρωση των μηχανογραφικών δελτίων.

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024