Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Γ. Καμίνης: Μυρίζουν προπολεμική ναφθαλίνη τα μέτωπα του ΣΥΡΙΖΑ

Γ. Καμίνης: Μυρίζουν προπολεμική ναφθαλίνη τα μέτωπα του ΣΥΡΙΖΑ

Ο δήμαρχος Αθηναίων λέει ότι η Νέα Δημοκρατία υποκύπτει αμαχητί σε κάθε είδους πιέσεις, συντηρητικές έως ακροδεξιές, και τονίζει ότι το τρίπτυχο «διάλογος, πολιτική παιδεία και πολύ περισσότερη δημοκρατία» είναι η συνταγή για το Κίνημα Αλλαγής

«Μπορεί να μην προχωράμε όσο γρήγορα θέλουμε, αλλά πάντως προχωράμε». Ο Γιώργος Καμίνης δηλώνει, σε γενικές γραμμές, ικανοποιημένος από την πορεία του Κινήματος Αλλαγής, αλλά δεν κρύβει τον προβληματισμό του για την αδυναμία του νέου φορέα να συγκινήσει τα νεανικά ακροατήρια. Ο κ. Καμίνης, ο οποίος ανέλαβε την ευθύνη για την επιλογή των υποψηφίων του Κινήματος Αλλαγής στις τοπικές εκλογές, τάσσεται κατά της απλής αναλογικής και απορρίπτει τα σενάρια περί δημοκρατικών μετώπων που, όπως τονίζει, δεν είναι τίποτε άλλο από την προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ να διασωθεί εκλογικά. Επικαλούμενος την εμπειρία του στον δήμο, δηλώνει ότι στην κυβέρνηση «δεν ξέρουν και δεν θέλουν να μάθουν να συνεργάζονται», ενώ χαρακτηρίζει τη ΝΔ ως την «κομματική απογοήτευση του 2017».
Ολόκληρη τη συνέντευξη μπορείτε να τη διαβάσετε εδώ:

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024