Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Με Αρχαία και Μαθηματικά συνεχίζονται τη Δευτέρα οι πανελλαδικές

Με Αρχαία και Μαθηματικά συνεχίζονται τη Δευτέρα οι πανελλαδικές

Σε συνεργασία με τον Αντώνη Φλωρόπουλο, Εκπαιδευτικό Αναλυτή και Διευθυντή των φροντιστηρίων «ΟΜΟΚΕΝΤΡΟ», το in.gr  θα δημοσιεύει άμεσα τις απαντήσεις των θεμάτων σε όλα τα μαθήματα των πανελλαδικών

Με τα μαθήματα της Αρχαίας Ελληνικής Γλώσσας για τους υποψηφίους της ομάδας προσανατολισμού των Ανθρωπιστικών Σπουδών και των Μαθηματικών (ομάδα προσανατολισμού θετικών σπουδών και σπουδών οικονομίας και πληροφορικής) συνεχίζονται τη Δευτέρα οι πανελλαδικές εξετάσεις για τους υποψηφίους των ΓΕΛ.

Στην πρεμιέρα των πανελλαδικές οι υποψήφιοι των ΓΕΛ που διαγωνίζονται για μία θέση στα ιδρύματα της ανώτατης εκπαίδευσης, εξετάστηκαν στο μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας και σε κείμενο του Δ.Ν Μαρωνίτη που είχε δημοσιευτεί στο «Βήμα της Κυριακής» με τίτλο Παιδεία και εκπαίδευση .

Όσο αφορά στο θέμα της Έκθεσης, οι υποψήφιοι κλήθηκαν να αναπτύξουν θέμα που αφορά στον μορφωτικό ρόλο του σχολείου τον 21ο αιώνα. Συγκεκριμένα, έπρεπε να γράψουν ένα άρθρο 500-600 λέξεων σχετικά με τον μορφωτικό ρόλο του σχολείου στον 21ο αιώνα στο οποίο να υποστηρίζουν την άποψη ότι το σχολείο οφείλει παράλληλα με την εκπαιδευτική, να ασκεί και παιδευτική λειτουργία αλλά και να προτείνουν τρόπους με τους οποίους εκπαιδευτικοί και μαθητές μπορούν να συμβάλλουν στην ενίσχυση του παιδευτικού ρόλου του σχολείου.

Το in.gr στο πλευρό των υποψηφίων

Στο πλευρό των χιλιάδων υποψηφίων που ρίχνονται στη «μάχη» των πανελλαδικών θα βρίσκεται, όπως κάθε χρόνο, καθ΄ όλη τη διάρκεια των εξετάσεων το in.gr.

Σε συνεργασία με τον Αντώνη Φλωρόπουλο, Εκπαιδευτικό Αναλυτή και Διευθυντή των φροντιστηρίων «ΟΜΟΚΕΝΤΡΟ», το in.gr  θα δημοσιεύει άμεσα τις απαντήσεις των θεμάτων σε όλα τα μαθήματα των πανελλαδικών.
Ταυτόχρονα θα φιλοξενεί και τα σχόλια των επιστημονικών ενώσεων για την ευκολία/δυσκολία των θεμάτων ενώ θα ακολουθήσουν μία σειρά δημοσιευμάτων με εκτιμήσεις των βάσεων για όλα τα επιστημονικά πεδία καθώς και συμβουλές για τη σωστή συμπλήρωση των μηχανογραφικών δελτίων.

Sports in

Φοβερό βίντεο: Η γκολάρα του Μπακούλα από την κερκίδα!

Η καταπληκτική γκολάρα του Μπακούλα σε ένα απολαυστικό βίντεο από την κερκίδα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024