Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο θρύλος της εξέδρας: Ετοιμάζεται για το 11ο συνεχόμενο Μουντιάλ [Εικόνες]

Ο θρύλος της εξέδρας: Ετοιμάζεται για το 11ο συνεχόμενο Μουντιάλ [Εικόνες]

Τον αποκαλούν «βασιλιά των πολωνών οπαδών» και όχι άδικα. Από το 1978 έχει παρακολουθήσει κάθε διοργάνωση Παγκοσμίου Κυπέλλου, ανεξαρτήτως με το αν έχει προκριθεί η χώρα του

Υπάρχουν οι ποδοσφαιριστές όπως ο Ράφα Μάρκες, ο οποίος ετοιμάζεται να γράψει ιστορία με την 5η συμμετοχή του σε Παγκόσμιο Κύπελλο. Από κει και πέρα, υπάρχουν και οι οπαδοί, όπως ο συγκεκριμένος Πολωνός, που ετοιμάζεται να παρακολουθήσει το 11ο συνεχόμενο Μουντιάλ της ζωής του.

Τον αποκαλούν «βασιλιά των πολωνών οπαδών» και όχι άδικα. Από το 1978 έχει παρακολουθήσει κάθε διοργάνωση Παγκοσμίου Κυπέλλου, ανεξαρτήτως με το αν έχει προκριθεί η χώρα του.

Φέτος, στο 11ο Μουντιάλ, στο οποίο συμμετέχει η Πολωνία, οι οπαδοί που ήδη βρίσκονται στη χώρα του ετοιμάζουν κάτι παραπάνω από… βασιλική συμμετοχή.

Ο λόγος για τον 78χρονο Αντρζέι Μπομπόβσκι, ο οποίος λέει ότι ήδη έχει ετοιμάσει τα ρούχα του για τη σέντρα της διοργάνωσης.

Σύμφωνα με όσα λέει ο ίδιος έχει παρακολουθήσει από κοντά 135 αγώνες.

«Θα δω πρώτα το ματς με τη Σενεγάλη στο στάδιο «Σπαρτάκ» στη Μόσχα. Μετά θα «πετάξω» για το Καζάν … μετά για το Βόλγκογκραντ», εξηγεί σε δημοσιογράφους και συνεχίζει λέγοντας πως θα μείνει στη Ρωσία και για τους επόμενους αγώνες με την Πολωνία, εφόσον περάσει στην επόμενη φάση. «Εχω ονειρευτεί ότι παίζουμε τελικό με τη Ρωσία», ολοκληρώνει ο συνταξιούχος οικοδόμος, ο οποίος σκοπεύει να ταξιδέψει και στο Κατάρ για τη διοργάνωση του 2022.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024