Η Άννα Μπουρμά πριν από την κυκλοφορία της νέας της δισκογραφικής δουλειάς με τίτλο «Η Τέταρτη Εποχή», μάς παρουσιάζει το πρώτο τραγούδι αυτής με τίτλο «Νομίζεις Πως Μιλάς».

Όλη η αισθητική στηρίχτηκε στο art video game με την χρήση του εντυπωσιακού 3D animations και η χορογραφία είναι επηρεασμένη από την τεχνική του mapping dance, πράγμα που γίνεται για πρώτη φορά σε videoclip.

Τα digital effects που κυριαρχούν στο κλιπ είναι επηρεασμένα από τους σχηματισμούς των αστερισμών.

Τέλος, το βίντεο τελειώνει συμβολικά με ένα από τα μεγαλύτερα καλλιτεχνικά και επιστημονικά έργα «ο Άνθρωπος του Βιτρούβιου» του Λεονάρντο Νταβίντσι.

Σημείωμα του καλλιτέχνη

«Αυτό το τραγούδι το έγραψα με σκοπό να μιλήσω για την εικονική πραγματικότητα και τις αλλοιώσεις που μπορεί να φέρει στην ζωή μας. Σε μια εποχή που όλα δόθηκαν απλόχερα χωρίς αντίκρισμα, η ανθρωπότητα μπήκε στην παγίδα του επίπλαστου και παγιδεύτηκε.

Μεγάλες ομάδες ανθρώπων πίστεψαν έστω για λίγο στο όνειρο, κάποιοι ξέφυγαν, άλλοι είναι ακόμη εκεί, εγκλωβισμένοι και περιστρέφονται στο ίδιο σημείο.

Υπάρχει όμως ελπίδα να ξεφύγουν; Ναι υπάρχει, συνειδητοποιώντας το ψεύτικο, το εικονικό, το επίπλαστο, και διεκδικώντας το αληθινό.

Η πραγματικότητα είσαι εσύ, όλα τα άλλα είναι απλώς μια ψευδαίσθηση».

Μουσική & Στίχοι: Άννα Μπουρμά

Σκηνοθεσία: Άννα Μπουρμά – Θοδωρής Ποπέσκου

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο