Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στα χρώματα του Athens Pride φωταγωγείται η Βουλή

Στα χρώματα του Athens Pride φωταγωγείται η Βουλή

Μήνυμα σεβασμού στη διαφορετικότητα στέλνει με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Τwitter ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης

Με τα χρώματα του ουράνιου τόξου που συμβολίζει τον σεβασμό στη διαφορετικότητα και τα ανθρώπινα δικαιώματα, θα φωταγωγηθεί το βράδυ η Βουλή των Ελλήνων, με απόφαση του Προέδρου της Νίκου Βούτση, ύστερα από σχετικό αίτημα του Φεστιβάλ Υπερηφάνειας-Athens Pride.

Είναι η πρώτη φορά φέτος που η Βουλή φωταγωγείται με τα χρώματα του Athens Pride, που πραγματοποιεί την κεντρική του εκδήλωση-παρέλαση στην Πλατεία Συντάγματος, απόψε, με κεντρικό θέμα τη θηλυκότητα όπως βιώνεται κάθε μέρα, σε κάθε έκφανση της καθημερινότητας και με το σύνθημα «Παρούσα».

Το Athens Pride διοργανώνεται για 14η διαδοχική χρονιά στην Αθήνα και είναι η δεύτερη φορά που η παρέλαση θα διεξαχθεί στην Πλατεία Συντάγματος.

Μήνυμα σεβασμού στη διαφορετικότητα στέλνει με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Τwitter ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης με αφορμή το σημερινό Athens Pride.

«Η ομοφοβία δεν έχει θέση στην κοινωνία μας. Ο σεβασμός στη διαφορετικότητα είναι βασικό στοιχείο για τη δημοκρατία και την κοινωνική συνύπαρξη. Διεκδικούμε πραγματική ισότητα, ουσιαστική αποδοχή για όλους τους ανθρώπους. Είναι ζήτημα αγάπης, όχι φύλου. #ΑthensPride #Pride2018», σημειώνει ο κ. Παπαδημούλης στην ανάρτηση του.

Sports in

Αυτά μόνο ο Ολυμπιακός: Διεκδικεί 6 ευρωπαϊκά σε 4 αθλήματα!

Δεν υπάρχει αυτό που έχει καταφέρει ο Ολυμπιακός, καθώς βρισκόμαστε στο δεύτερο μισό του Απρίλη και διεκδικεί ακόμα 6 ευρωπαϊκά σε 4 διαφορετικά αθλήματα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024