Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τζέρεμι Κόρμπιν: Θέλουμε μια νέα, ολοκληρωμένη τελωνειακή ένωση με την Ευρώπη

Τζέρεμι Κόρμπιν: Θέλουμε μια νέα, ολοκληρωμένη τελωνειακή ένωση με την Ευρώπη

Ένα πραγματικό αουτσάιντερ της πολιτικής, ο 69χρονος ηγέτης των Εργατικών που φιλοδοξεί να πάρει το τιμόνι ολόκληρης της Βρετανίας, μιλάει αποκλειστικά στα «ΝΕΑ», σχολιάζει τις εξελίξεις του Brexit, δηλώνει έτοιμος για εκλογές και ως δηλωμένος φίλος της Ελλάδας υπόσχεται τον επαναπατρισμό των Γλυπτών του Παρθενώνα

Ακροαριστερός, παρωχημένος ιδεολόγος, συμπαθών την τρομοκρατία, πράκτορας των Σοβιετικών, συνεργάτης κομμουνιστικών καθεστώτων, αντισημίτης – είναι μερικές από τις (ελεγχόμενης βασιμότητας) κατηγορίες που του έχουν προσάψει οι πολιτικοί του αντίπαλοι, εσωκομματικοί και μη, και ο Τύπος. Μπορεί αυτός ο άνθρωπος να είναι ο επόμενος πρωθυπουργός της Βρετανίας; Αν, πάντως, τα καταφέρει, οι πρώτοι που θα πρέπει να πανηγυρίσουν είμαστε οι Έλληνες. Γιατί; Στην αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στα «ΝΕΑ», ο Τζέρεμι Κόρμπιν δεσμεύεται ότι, εάν εκλεγεί, θα δρομολογήσει την επιστροφή των γλυπτών του Παρθενώνα στη χώρα μας. «Τα γλυπτά του Παρθενώνα ανήκουν στην Ελλάδα» μου λέει χωρίς περιστροφές. Δηλωμένος φίλος της Ελλάδας, ο αρχηγός των Εργατικών προωθεί εδώ και πολλά χρόνια τον επαναπατρισμό των γλυπτών, αίτημα το οποίο μέχρι σήμερα απορρίπτεται από όλες τις βρετανικές κυβερνήσεις και, φυσικά, από το Βρετανικό Μουσείο.

Ολόκληρη τη συνέντευξη μπορείτε να τη διαβάσετε εδώ:

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024