Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
50 χρόνια Ralph Lauren

50 χρόνια Ralph Lauren

Αμερικανικό στιλ και αρρενωπότητα

Συνώνυμος  με το διαχρονικό Αμερικάνικο στυλ, ο Ralph Lauren κατάφερε από μια μικρή συλλογή από ανδρικές γραβάτες να μεταμορφωθεί σε μια παγκόσμια αυτοκρατορία που προσφέρει τα πάντα, από καθημερινά πουκάμισα,  πόλο μπλουζάκια και πολυτελή γυναικεία ενδύματα μέχρι αθλητικά ρούχα και οικιακά είδη. Η ιστοσελίδα « WWD»  έχει καταγράψει κάθε βήμα της εταιρείας από την ίδρυσή της το 1967, από το πρώτο δέσιμο της γραβάτα και τις εικονικές διαφημίσεις στην καινοτόμο επιχειρηματική δραστηριότητα της εταιρείας  στα online μέσα.

«Κάποιοι άνθρωποι κρατούν ημερολόγια της καθημερινής τους ζωής», γράφει ο Ralph Lauren στο WWD.  » Εγώ δεν το χρειάστηκε ποτέ μου , διότι η WWD έχουν καλύψει τα πάντα για μένα από το 1964 –τρία χρόνια πριν ακόμα ξεκινήσω τα  Polo … Υπάρχουν λίγα που έλειψαν και όλα αυτά μοιράζονταν σε όλο τον κόσμο με μεγάλη καρδιά και ψυχή, ακεραιότητα και δικαιοσύνη ».

Η πορεία της καριέρας του Lauren, η οποία περιλαμβάνει την πρώτη τιμή του John B. Fairchild που δόθηκε από το WWD το 2016, απεικονίζεται μέσω εικονογραφήσεων, σπάνιων φωτογραφιών διαδρόμου των αρχών του εβδομήντα των διαδρόμων και των ιστοριών WWD που προκλήθηκαν από δεκαετίες.

Προσφέροντας μια εικόνα αυτού του οραματιστή, το βιβλίο  Ralph Lauren: 50 χρόνια της μόδας είναι ένας εικονογραφημένος τόμος που περιγράφει λεπτομερώς τη μετεωρική άνοδο και τα κυριότερα σημεία της καριέρας του. Μέσω φωτογραφικών αρχείων και βραβευμένων άρθρων μόδας από τις σελίδες του WWD, ο τόμος αυτός προβάλλει τα πιο αξιοσημείωτα επιτεύγματα της μάρκας, τον τρόπο με τον οποίο διαμορφώθηκε η βιομηχανία της μόδας και την ιδιότητά της ως κριτής του κλασσικού αμερικανικού στυλ. Γιορτάζοντας την πεντηκοστή επέτειο του Ralph Lauren, αυτό το βιβλίο είναι ένα must-have για λάτρεις της μόδας, εραστές της Americana, και όλων των υπολοίπων  στο μεταξύ.

«Σε μια βιομηχανία υπερβολής, ο Ralph Lauren είναι μία πρωτότυπη φυσιογνωμία», λέει ο Bridget Foley, εκτελεστικός συντάκτης της WWD, ο οποίος έγραψε την εισαγωγή. «Δημιούργησε μια εταιρεία , έναν παγκόσμιο γίγαντα με βασική πίστη την ευζωία , από μέσα προς τα έξω, τα σχέδια του διαμόρφωσαν  τις στιλιστικές εκδηλώσεις πολιτιστικών κωδίκων ευγένειας και σεβασμού».

Sports in

Ολυμπιακός – Φερεντσβάρος: Κρίσιμη «μάχη» στον Πειραιά, με «φόντο» το Final-4!

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την πανίσχυρη και αήττητη Φερεντσβάρος, την οποία υποδέχεται στο Παπαστράτειο κολυμβητήριο, για την κρίσιμη 4η αγωνιστική των προημιτελικών ομίλων του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024