Μπορεί οι τελευταίες «κυκλοθυμικές τάσεις» του καιρού να σε έχουν τρελάνει, όμως τίποτα δεν είναι ικανό να σε σταματήσει από την προετοιμασία και το πλάνο του φετινού καλοκαιριού.

Γενικότερα για το summer look σου θέλεις εύκολες, γρήγορες και κυρίως οικονομικές λύσεις που δεν θα ταλαιπωρήσουν ούτε εσένα αλλά ούτε και την τσέπη σου.

Ποιος ο λόγος λοιπόν να δίνεις τόσα λεφτά στα κομμωτήρια όταν μπορείς να αλλάξεις την εμφάνισή και το hair styling σου μόνη σου, με πολύ απλές κινήσεις?

Σου έχουμε το απόλυτο και λατρεμένο αξεσουάρ του καλοκαιριού που δεν είναι άλλο από τα τσιμπιδάκια. Ναι καλά διάβασες τα τσιμπιδάκια!

Το πιο οικονομικό υλικό που έχεις στο σπίτι σου (κάποια από παιδική ηλικία) , σε κάποιες ξεχασμένες τσάντες, στις θήκες του αυτοκινήτου σου, στο πορτοφόλι σου,  είναι ικανό να μετατρέψει τις καθημερινές σου εμφανίσεις σου σε style queen, που όλες θα ζηλεύουν!

Μπορείς να δοκιμάσεις από τα κλασσικά μαύρα μεταλλικά τσιμπιδάκια, μέχρι χρωματιστά ή και σε χρυσή απόχρωση για πιο glam αίσθηση, ακόμη και με στρας ή με τρουκς για τις πιο βραδινές σου εμφανίσεις.

Είτε έχεις μακριά, είτε κοντά μαλλιά, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τα τοποθετήσεις με τρόπο ευφάνταστο και δημιουργικό και θα έχεις αμέσως ένα νέο look! Στο πλάι, πάνω στον κότσο σου, μόνο από τη μία πλευρά, σε μορφή τιάρας, ευθυγραμμισμένα ή ακόμα και εντελώς ατημέλητα και σε όλο το κεφάλι, ένα είναι σίγουρο θα τους μαγνητίσεις όλους, με ένα αξεσουάρ που όλες έχουμε ξεχασμένο στις τσάντες μας και είναι το νέο fashion trend που θα αγαπήσεις και θα σε σώσει από πολλές καταστάσεις.

Tip: Αν σου περισσέψει κανένα τσιμπιδάκι, να ξέρεις μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και ως βοήθημα για την τέλεια γραμμή στο eyeliner σου!