Η ανιψιά της Νταιάνα , Λαίδη Κίτυ Σπένσερ, συνεχίζει να χτίζει την καριέρα της σαν μοντέλο και αυτήν την φορά με μία μεγάλη συνεργασία. Ο οίκος Bvlgari την έχρισε ως κέντρικό πρόσωπο του και οι μετοχές της ανεβαίνουν κατακόρυφα!

Και μπορεί να μην είναι η πρώτη φορά που η Λαίδη  συνεργάζεται με τον ιστορικό οίκο κοσμημάτων αλλά αυτήν την φορά είναι το πρόσωπο της ημέρας και της καμπάνιας του. Όπως δήλωσε και η ίδια: « Είναι μεγάλη τιμή να συνεργάζομαι με τον πιο θαυμαστό Ιταλικό οίκο κοσμημάτων σε ολόκληρο τον κόσμο. Ο οίκος Bvlgari ήταν πάντα συνώνυμος με την  τη δημιουργικότητα, την κληρονομιά, την ομορφιά και την αίγλη. Είμαι, λοιπόν, πολύ ενθουσιασμένη που είμαι μέλος της οικογένειας Bvlgari, καθώς σημαίνει να βιώνεις το πάθος και την μαγεία από πρώτο χέρι».

Εκπρόσωπος τους ανακοίνωσε πως στην γαλαζοαίματη εκπρόσωπο τους βρήκαν το ιδανικό μοντέλο και εκπροσωπεί επάξια την «δυναμική γυναίκα», που είχαν στο μυαλό τους όταν σχεδίαζαν την νέα τους κολεξιόν. Η ίδια προτιμά τα τελευταία χρόνια κοσμήματα από τον Ιταλικό μεγαθήριο και δεν είναι άγνωστη στον κόσμο της μόδας. Έχει ήδη περπατήσει σε μεγάλες πασαρέλες, όπως στους Dolce & Gabbana, με δημιουργίες υψηλής ραπτικής. Είναι επίσης πρωταγωνίστρια στην καμπάνια τους  και έχει υπάρξει και στο εξώφυλλο της Ιαπωνικής Vogue και είναι μόλις 27! She is a Lady, κυριολεκτικά!