Πρέπει να παραδεχτούμε πως η κορδέλα στα μαλλιά για το 2018, είναι ότι το contouring για την Κιμ. Υποχρεωτική και αδιαπραγμάτευτη!

Αν θέλεις να είσαι ένα βήμα μπροστά στη μόδα και να ακολουθείς τις τελευταίες τάσεις των μεγαλύτερων σχεδιαστών παγκοσμίως, τότε θα πρέπει να έχεις ήδη στην κατοχή σου το απόλυτο hair trend για φέτος που δεν είναι άλλο από την κορδέλα.

Αν πάλι δεν την έχεις αγοράσει ακόμα, σου έχω καλά νέα. Μπορείς να την αποκτήσεις στην δελεαστική τιμή των… 1.50 ευρώ από το Amazon!

Που είδαμε όμως πρώτοι φέτος την must have κορδέλα;

Ο γαλλικός οίκος Chanel και ο Karl Lagerfeld , ανέδειξαν με τον καλύτερο τρόπο το 60’s hair trend των μοντέλων στην ατμοσφαιρική επίδειξη μόδας του σχεδιαστή για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2018 στο Grand Palais.

Η προσέγγιση του Tom Ford  από την άλλη είχε μία πιο minimal εκδοχή, παρουσιάζοντας την πρακτικότητα της κορδέλας και τους τρόπους χρήσης της. Από το γυμναστήριο μέχρι την ώρα που αφαιρούμε το μακιγιάζ αλλά και το βράδυ σε μαύρες και ασημί αποχρώσεις για πιο γκαλμ εξόδους!

Η πρόταση του Αμερικανού σχεδιαστή για τη νέα τάση στα μαλλιά ήταν τόσο ελκυστική που ακόμα και η Bella Hadid «λύγισε» και δοκίμασε με επιτυχία το εν λόγω look στο catwalk του σχεδιαστή στο LA.

Μην καθυστερείς! Ανανέωσε το λουκ σου μόνο με 1.50 ευρώ και πρόσθεσε γατίσιο βλέμμα και ένα ζευγάρι εντυπωσιακούς κρίκους και δε θα έχεις τίποτα να ζηλέψεις από την Bella Hadid!