Δεν χώρισαν με τον καλύτερο τρόπο. Για την ακρίβεια χώρισαν άσχημα. Δεν τα βρήκαν στα λεφτά όπως συμβαίνει με όλους όσους έχουν ήδη αποχωρήσει από την πρωταθλήτρια ΑΕΚ. Μπορεί λοιπόν να τα «σπάσανε» για τα καλά όμως τον καλό τον λόγο τον είπε ο Δημήτρης Μελισσανίδης για τον Μανόλο Χιμένεθ!

Και δεν αναφερόμαστε στις επίσημες ανακοινώσεις. Λογικά και αναμενόμενα. Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ φρόντισε με έναν… πρωτοποριακό τρόπο να δημοσιοποιήσει το «ευχαριστώ» του στον Ισπανό τεχνικό με αποτέλεσμα να το δουν πολλοί, ειδικά οι πολύ παρατηρητικοί!

«Αντίο Μανόλο, σε ευχαριστούμε» ήταν το μήνυμα του… Δημήτρη Μελισσανίδη λίγες ώρες μετά τον χαμό με την επεισοδιακή αποχώρηση του προπονητή που οδήγησε την ΑΕΚ στο πρωτάθλημα μετά από 24 ολόκληρα χρόνια. Που;

Στα σχόλια του post που ανάρτησε πριν λίγη ώρα ο διευθυντής επικοινωνίας της ΑΕΚ, Ανδρέας Δημάτος υπήρξε το παραπάνω μήνυμα. Προφανώς από κάποιο… τρολ το οποίο όμως πέτυχε τον στόχο του να τραβήξει τα βλέμματα!

Πετυχημένο τρολάρισμα αναμφίβολα καθώς η αλήθεια είναι πως δύσκολα ο «Τίγρης» θα μπήκε στην διαδικασία να ξαναμιλήσει με τον Μανόλο μετά τα όσα έγιναν τις τελευταίες μέρες και ειδικά ώρες…

Δείτε το πετυχημένο τρολάρισμα…