Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Του έκαναν μήνυση οι γονείς του για να φύγει από το σπίτι

Του έκαναν μήνυση οι γονείς του για να φύγει από το σπίτι

Αν στην Ελλάδα η μάνα ενός παιδιού κάνει ότι μπορεί για να κρατήσει το παιδί της στο πατρικό, μια οικογένεια από το Σίρακιουζ της Νέας Υόρκης είχε αντίθετη άποψη

Ο καημός της ελληνίδας μάνας είναι να μην φύγει το παιδί της από το σπίτι, όσο χρονών και να είναι. Φαγητά, πλύσιμο ρούχων και οτιδήποτε άλλο χρειαστεί ο κανακάρης της μάνας είναι διαταγή!

Λίγο διαφορετική άποψη είχαν για το παιδί τους ο Μαρκ και η Κριστίνα Ροτόντο από το Σίρακιουζ της Νέας Υόρκης, οι οποίοι υπέβαλλαν μήνυση στο δικαστήριο της κομητείας Ονοντάγκαν, καθώς προσπάθησαν με το «καλό ή το κακό» να πείσουν τον γιο τους Μάικλ να φύγει από το πατρικό του.

Βέβαια, ο Μάικλ Ροτόντο δεν ήταν κανένα παιδί στην εφηβεία ή λίγο μεγαλύτερο, αλλά ένας άνδρας 30 χρονών, ο οποίος δεν πλήρωνε ούτε σεντ για το ενοίκιο, δεν βοήθαγε στις δουλειές του σπιτιού, ενώ δεν δέχθηκε και την προσφορά των γονιών του να του πληρώσουν το ενοίκιο για να μείνει μόνος του αλλού.

Πριν τη μήνυση, οι γονείς του 30χρονου είχαν λάβει και άλλα μέτρα στην προσπάθειά τους να τον αναγκάσουν επιτέλους να ανοίξει τα φτερά του, στέλνοντάς του πέντε (αριθμητικά: 5) ειδοποιητήρια έξωσης!

«Αποφασίσαμε ότι πρέπει να φύγεις αμέσως από αυτό το σπίτι» έγραφε το πρώτο γράμμα που του έστειλαν, στις 2 Φεβρουαρίου. Όταν εκείνος αγνόησε την επιστολή, του έστειλαν, με τη βοήθεια του δικηγόρου, ένα κανονικό ειδοποιητήριο έξωσης, στις 13 Φεβρουαρίου, υπογεγραμμένο από τη μητέρα του. Απειλούσαν μάλιστα ότι θα κινήσουν «τη νόμιμη διαδικασία» αν δεν μετακόμιζε μέχρι τις 15 Μαρτίου.

Στη συνέχεια, του πρόσφεραν χρήματα, 1.100 δολάρια συγκεκριμένα, αλλά και μερικά αιχμηρά σχόλια για τη συμπεριφορά του. «Υπάρχουν δουλειές διαθέσιμες ακόμη και για εκείνους που έχουν φτωχή εργασιακή εμπειρία όπως εσύ. Βρες μια δουλειά. Πρέπει να δουλέψεις!», τον προέτρεψαν.

Στις 30 Μαρτίου, κατέστη προφανές σε όλους ότι ο γιος δεν είχε κανέναν σκοπό να φύγει. Έτσι τον Απρίλιο προσέφυγαν στη δικαιοσύνη για να τον διώξουν νόμιμα.

Από την πλευρά του, ο Μάικλ Ροτόντο υποστηρίζει ότι δεν ειδοποιήθηκε εγκαίρως για την έξωση, ενώ χαρακτηρίζει «εκδικητική» τη μήνυση και ζήτησε από το δικαστήριο να απορρίψει το αίτημα των γονιών του.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024