Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η στυλιστική επανάσταση της Κένταλ Τζένερ

Η στυλιστική επανάσταση της Κένταλ Τζένερ

Από τα ροζ φλούο κολάν στις πανάκριβες τουαλέτες και από τα all star στις γόβες

Μαζί με την Gigi (Hadid) και την Kaia (Gerber) φιγουράρουν στην κατηγορία με τις πιο νεαρές και περιζήτητες εργαζόμενες στην βιομηχανία της μόδας παγκοσμίως, καθώς περπατούν σε κάθε μεγάλη επίδειξη μόδας γνωστού σχεδιαστή και ο φακός τις λατρεύει!

Από την παραπάνω μαγική τριάδα όμως έχουμε δεθεί λίγο περισσότερο με την Κένταλ καθώς μεγαλώσαμε μαζί της. Κυριολεκτικά,  όχι επειδή είναι μεγάλη σε ηλικία, αλλά επειδή η παμπόνηρη μητέρα-μάνατζερ των Καρντασιανς ιδιαίτερα των πιο νεαρών, Κένταλ και Κάιλι φρόντισε να τις γνωρίζουμε από  μικρή ηλικία μέσα από το οικογενειακό ριάλιτι.

Η πορεία της στο χώρο της μόδας είναι ολοένα αυξανόμενη και τα πανάκριβα συμβόλαια με γνωστούς οίκους δίνουν και παίρνουν, για τη νεαρή σταρ.

Έτσι, η μικρή κόρη της πολυμελούς διάσημης οικογένειας, που είναι η μόνη χωρίς παιδί και χωρίς πολλές πλαστικές –μέχρι στιγμής- εξελίσσεται μερα με τη μέρα σε ένα δυνατό asset στο χώρο της μόδας που ανθίζει.

Πως εξελίχθηκε όμως με τα χρόνια αυτή η μικρή «μούσα», η οποία για την ώρα μας απασχολει μόνο λόγω της ενασχόλησής της με το μόντελινγκ?

Μάιος 2008

Η τότε αχώριστη από την αδερφή της Κάιλι, εμφανιζόταν με φανταχτερά χρώματα και παιδικό βλέμα στις δημόσιες εμφανίσεις της που προφανώς διαχειριζόταν η μητέρα της.

Σεπτέμβριος 2010

Δύο χρόνια μετά η διάθεση γίνεται  λίγο πιο girly και ρομαντική ενώ ξεκινάει και τα ψηλοτάκουνα. Παρόλα αυτά το ντροπαλό ύφος δεν έχει φύγει ακόμα.

Φεβρουάριος 2013

Η έφηβη πλέον Κένταλ προσπαθεί να μιμηθεί τις εμφανίσεις των μεγαλύτερων αδερφών της και ξεκινάει τα βραδινά και επίσημα φορέματα με μία μικρή ακόμα αμηχανία.

Αυτό είναι το πρώτο της κόκκινο φόρεμα σε κόκκινο χαλί –όχι με τόσο εύστοχο τρόπο- κάτι που θα επαναλάβει και στο μέλλον, φανερά βελτιωμένη.

Ιούνιος 2014

Κομβική χρονιά για την Κένταλ που περνάει σε μία νέα εποχή και τολμάει να γίνει λίγο παραπάνω σέξυ στο κόκκινο χαλί. Κάτι μας θυμίζουν αυτές οι εμφανίσεις «αποκάλυψη».

Φεβρουάριος 2015

Δύο χρόνια μετά την total red εμφάνισή της, επιστρέφει θέλοντας να βελτιώσει την τελευταία αντίστοιχη εικόνα της και τα καταφέρνει. Λίγο με την αυτοπεποίθηση της που έχει αλλάξει, λίγο το ότι έχει μεγαλώσει και λίγο που μπήκε η Αντζελίνα Τζολί μέσα της τα κατάφερε.

Απρίλιο 2016

Φτάνουμε στο σημείο που έχει ήδη ξεκινήσει και γίνεται γνωστό μοντέλο, η Κένταλ οπότε πρέπει να προσέχει τις δημόσιες εμφανίσεις της. Κάτι που δεν έγινε στα MTV Movie Awards, όπου αποφάσισε να πάει μάλλον ως Αμαζόνα, με κορδόνια παντού. Από το μπούστο μέχρι τα παπούτσια. Χμ όχι!

Μάιος 2018

Φτάνουμε στο σήμερα και στην τελευταία εμφάνιση της Κένταλ. Η αμήχανη μικρή κόρη μεγάλωσε πια και έχει πολύ περισσότερο ύφος, attitude και… γυμνό μέσα σε αυτή την υψηλής ραπτικής Schiaparelli τούλινη τουαλέτα που φόρεσε στις Κάννες.

Από τα ροζ φλούο κολάν στις πανάκριβες τουαλέτες και από τα all star στις γόβες που διασχίζουν χιλιομετρα στις πασαρέλες, το άλλωτε ντροπαλό κορίτσι με την ακμή δείχνει να απασχολεί σήμερα τα media μόνο με την δουλειά της κάτι που την κάνει σίγουρα να ξεχωρίζει από τις αδερφές της που ή θα γεννάνε ή θα παντρεύονται και πάλι από την αρχή. Thumbs up Κένταλ!

Sports in

Αυτά μόνο ο Ολυμπιακός: Διεκδικεί 6 ευρωπαϊκά σε 4 αθλήματα!

Δεν υπάρχει αυτό που έχει καταφέρει ο Ολυμπιακός, καθώς βρισκόμαστε στο δεύτερο μισό του Απρίλη και διεκδικεί ακόμα 6 ευρωπαϊκά σε 4 διαφορετικά αθλήματα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024