Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η πρώην του συντρόφου μου του στέλνει ακόμα μηνύματα

Η πρώην του συντρόφου μου του στέλνει ακόμα μηνύματα

Είναι ακόμα ερωτευμένη μαζί του ή απλά είναι φίλοι;

Ο φάκελος των πρώην δεν θα έπρεπε να ανοίγει ποτέ. Θα έπρεπε να μένει στο πάνω πάνω ράφι και να μην το πιάνουμε.  Σαν το φωτογραφικό άλμπουμ των παιδικών μας χρόνων. Έλα όμως που υπάρχουν και αυτοί οι άνθρωποι που θεωρούν πολύ οκ να κρατάς επαφή με τις πρώην σχέσεις και μάλιστα να περνάς σε φιλικό επίπεδο μαζί τους. Μην το κοροϊδεύεις γιατί όντως συμβαίνει σε πολλούς. Και ο σύντροφός σου είναι μάλλον ένας από αυτούς. Ή μήπως συμβαίνει κάτι άλλο που πρέπει να εξιχνιάσεις;

Τον θέλει ακόμα. Μπορεί να το υποθέτεις επειδή βλέπεις τα χαριτωμένα σχόλια που του αφήνει στο Facebook ή επειδή έχει πάρει το μάτι σου μηνύματα στο κινητό όπου του ζητά βοήθεια με το βάψιμο του σπιτιού. Είναι πολύ σημαντικό να μάθεις τις συνθήκες κάτω από τις οποίες χώρισε, πόσο κράτησε η σχέση και πώς το χειρίστηκαν. Ας μην βιαζόμαστε να βγάλουμε συμπεράσματα προτού μάθουμε τι ακριβώς έχει συμβεί.

Είναι φίλοι καλοί. Εσύ μπορεί να μετράς αποτυχημένες σχέσεις που θέλεις να διαγράψεις από το μυαλό σου, αλλά δεν ισχύει το ίδιο για όλους. Αν ο σύντροφός σου έχει κάνει 3 σημαντικές σχέσεις και διατηρεί επαφή με όλες, σημαίνει ότι το θεωρεί φυσιολογικό κι έχει αφήσει πίσω οριστικά τα ερωτικά συναισθήματα (αν υπήρξαν ποτέ). Ίσως όντως την θυμάται με αγάπη και τα λένε πού και πού για τις νέες τους σχέσεις (για εσένα δηλαδή).

Έχουν παράλληλη σχέση; Μήπως έζησαν μαζί το μεγάλο έρωτα και δυσκολεύτηκαν να το ξεπεράσουν; Μήπως δεν το ξεπέρασαν ποτέ; Αν ξέρεις λεπτομέρειες της παθιασμένης σχέσης, τότε ίσως να βρίσκεσαι στη μέση μία παράνομης επανασύνδεσης. Αν δεν γνωρίζεις τίποτα για εκείνη, φρόντισε να μάθεις. Αν και ξέρεις ποιος το μαθαίνει τελευταίος.

Μήπως απλά υπερβάλλεις; Ίσως ο καλός σου να ανήκει σε εκείνη την κατηγορία ανδρών που δεν λένε εύκολα όχι και πάνε με τα νερά των άλλων. Αν η πρώην του του στέλνει μηνύματα αγάπης και εκείνος δεν της το ξεκόβει, δεν σημαίνει ότι την θέλει. Απλά νιώθει πολύ άβολα και αποποιείται των ευθυνών του. Ένας άλλος λόγος είναι ότι νιώθει κολακευμένος που έχει την προσοχή και το θαυμασμό μίας γυναίκας που δεν είναι η σύντροφός του. Κάτι που απολαμβάνουμε όλοι μας, ας μην γελιόμαστε.

Πώς θα το χειριστείς εσύ. Καταρχάς, με ψυχραιμία. Το να σταθείς κυρία και να μην πέσεις στην παγίδα της κατινιάς, είναι αυτό που σε κάνει να είσαι περήφανη για τον εαυτό σου. Αν όντως έχει παράλληλη σχέση, εξακρίβωσέ το και μετά αποχώρησε με στιλ και πολλά κοσμήματα. Αν θέλεις να μάθεις κάτι, μην ξεκινήσεις τους καυγάδες και αρπάξεις το κινητό από τα χέρια του. Θα χάσεις το δίκιο σου και, αν δεν ισχύει, θα μοιάζεις με τρελή. Ή σαν την Λίντα Μπλερ στον Εξορκιστή. Κάθε άνθρωπος έχει τις ώρες, τα ‘κουμπιά’ του και τον ανάλογο χειρισμό. Εξάλλου τι σόι ζευγάρι είμαστε αν δεν μπορούμε να συζητήσουμε τα πάντα (εκτός από το ματσάκι της Κυριακής);

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024