Τετάρτη 17 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αποδοκιμάζουν την παραίτηση Σακελλαρίου οι σύμβουλοι επικρατείας

Αποδοκιμάζουν την παραίτηση Σακελλαρίου οι σύμβουλοι επικρατείας

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Δικαστικών Λειτουργών του Συμβουλίου της Επικρατείας, συνεπές στις πάγιες θέσεις του, καταδικάζει κάθε απόπειρα επηρεασμού των δικαστών του», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση

Απάντηση στο περιεχόμενο της χθεσινής ανακοίνωσης που συνόδευσε την παραίτηση του ο τέως πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας Νίκος Σακελλαρίου δίνουν σήμερα, οι σύμβουλοι επικρατείας.

Με ανακοίνωσή της η Ένωση Δικαστικών Λειτουργών του ΣτΕ αποδοκιμάζοντας εμμέσως πλην σαφώς όχι μόνο την πράξη της παραίτησης , αλλά και την δημόσια τοποθέτησή του επί της ουσίας για υπόθεση η οποία παραμένει εκκρεμής στα χέρια πρώην συναδέλφων του.

Συγκεκριμένα η Ένωση Δικαστικών Λειτουργών του ΣτΕ αναφέρει τα εξής στην ανακοίνωσή της:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Δικαστικών Λειτουργών του Συμβουλίου της Επικρατείας, συνεπές στις πάγιες θέσεις του, καταδικάζει κάθε απόπειρα επηρεασμού των δικαστών του και δη σε εκκρεμείς υποθέσεις, ακόμα και αν προέρχεται από τον Πρόεδρό του.

Οι δικαστικοί λειτουργοί του Συμβουλίου της Επικρατείας παραμένουν ενωμένοι και προσηλωμένοι στο έργο της απονομής της δικαιοσύνης, αντιμετωπίζοντας τις προκλήσεις των καιρών με ανεξάρτητο φρόνημα, με υψηλό αίσθημα ευθύνης και με γνώμονα το Σύνταγμα και το νόμο. Δεν παραιτούνται, δεν φυγομαχούν.

Sports in

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Απριλίου 2024