Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αλαλούμ με τον πατέρα της Μέγκαν Μαρκλ: Δεν πάει στον γάμο, αλλά για... άσχετο λόγο

Αλαλούμ με τον πατέρα της Μέγκαν Μαρκλ: Δεν πάει στον γάμο, αλλά για… άσχετο λόγο

Για ποιο λόγο τελικά ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ δεν θα παραστεί στον γάμο της κόρης του;

Ο πατέρας της αμερικανίδας ηθοποιού Μέγκαν Μαρκλ δήλωσε ότι δεν θα παραστεί το Σάββατο στον γάμο της κόρης του με τον πρίγκιπα Χάρι, επειδή πρέπει να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στην καρδιά.

Ο Τόμας Μαρκλ, ο οποίος ζει στο Μεξικό, φέρεται να είπε στο TMZ ότι νωρίς το πρωί της Πέμπτης ήταν προγραμματισμένο χειρουργείο επέμβασης στην καρδιά.

Μια μέρα νωρίτερα, ο 73χρονος είχε πει στο ίδιο δίκτυο ότι «σιχαίνεται την ιδέα ότι θα χάσει μια από τις σημαντικότερες στιγμές στην ιστορία και ότι δεν θα μπορέσει να συνοδεύσει την κόρη του στην εκκλησία».

Αργότερα σε νέες δηλώσεις ο ίδιος είπε ότι οι γιατροί είχαν προγραμματίσει το χειρουργείο.

Με δεδομένη πλέον την απουσία του, οι βρετανικές εφημερίδες εκτιμούν ότι την Μέγκαν θα συνοδεύσει η μητέρα της με την οποία η μέλλουσα σύζυγος του Χάρι θα περάσει την τελευταία της νύχτα ως ανύπανδρη σε πολυτελές ξενοδοχείο της περιοχής.

Η ιστοσελίδα TMZ δημοσίευσε πριν από μια εβδομάδα ότι ο Τόμας υπέστη έμφραγμα και μερικές ημέρες αργότερα, τη Δευτέρα, αισθάνθηκε έντονους πόνους στο στήθος. Χθες Τρίτη εισήχθη στο νοσοκομείο και έπειτα από μια σειρά εξετάσεων κρίθηκε απαραίτητη η επέμβαση. Όπως ο ίδιος είπε, το έμφραγμα προκάλεσε σοβαρή βλάβη στην καρδιά του.

Όπως έγραψε η ιστοσελίδα, ο Τόμας είχε αποφασίσει από τη Δευτέρα να μην πάει στον γάμο επειδή αισθανόταν ότι είχε φέρει σε δύσκολη θέση την κόρη του και τη βασιλική οικογένεια της Βρετανίας καθώς είχε συμφωνήσει σε φωτογράφιση με ένα πρακτορείο παπαράτσι. Η κόρη του Σαμάνθα είπε στην ιστοσελίδα ότι ο πατέρας της πήρε 1.500 δολάρια με βάση τη συμφωνία και ένα ποσοστό για τα πνευματικά δικαιώματα.

Βέβαια, ο Τόμας στη συνέχεια άλλαξε γνώμη αφού έλαβε μηνύματα στο κινητό του από την Μέγκαν, η οποία του έλεγε ότι τον αγαπάει και ανησυχεί για την υγεία του. Αρχικά δήλωσε στην ιστοσελίδα ότι ήλπιζε να πάρει εξιτήριο και να πάει στο Λονδίνο για να συνοδεύσει την κόρη του στο γάμο, αλλά στη συνέχεια προγραμματίστηκε το χειρουργείο.

Επιπλέον, ο Τόμας υποστήριξε ότι αυτό που του προκάλεσε το έμφραγμα ήταν η ανοιχτή επιστολή που ο γιος του Τόμας ο νεότερος έστειλε στον πρίγκιπα Χάρι για να τον αποτρέψει να παντρευτεί την Μέγκαν.

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024