Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Boho roundies διεκδικούν μια θέση στο καλοκαίρι σου

Boho roundies διεκδικούν μια θέση στο καλοκαίρι σου

Ελαφριές πετσέτες θα σε συναρπάσουν με τα πολύχρωμα παρδαλά μοτίβα τους, ενώ μπορείς ακόμη και να τις φορέσεις

Αν είσαι κι εσύ μια από τις γυναίκες ή και γενικότερα τους ανθρώπους που περνούν σχεδόν όλη τους τη μέρα στη παραλία, τότε σίγουρα θέλεις να κουβαλάς μαζί σου άνετα ρούχα και αξεσουάρ. Εκτός από το μαγιό σου, το αμέσως επόμενο αναγκαία θα έλεγα κομμάτι που υπάρχει στις καλοκαιρινές τσάντες είναι μια πετσέτα.

Μπορεί αν έχει διαλέξει το πιο υπέροχο σχέδιο στην πετσέτα σου, αλλά υπάρχει ένα κακό που στοιχειώνει όλες μας κάθε φορά που ενώ έχεις κάνει μια δροσερή βουτιά, βγαίνεις από τη θάλασσα και τραβάς τα πολλά νερά με την πετσέτα. Αν η πετσέτα σου είναι χοντρή τότε σίγουρα μέχρι και το τέλος της ημέρας δε θα καταφέρει να στεγνώσει ολόκληρη, ιδίως εάν μπαινοβγαίνεις στη θάλασσα.

Τη λύση ήρθαν για να δώσουν τα περιβόητα roundies. Πρόκειται για στρογγυλές πετσέτες που συνήθως στολίζονται στην περίμετρό τους με μικρά λεπτά και παιχνδιάρικα κρόσσια. Είναι λεπτά και μπορείς να ανακαλύψεις εκατοντάδες πολύχρωμα σχέδια και ποικίλα μοτίβα, μέχρι να βρεις αυτό που θα σου κλέψει την καρδιά. Βέβαια, η απόφαση θα είναι σίγουρα δύσκολη, αφού τα σχέδια είναι τόσο εντυπωσιακά που θα θες να τα πάρεις όλα και να χρησιμοποιείς διαφορετικό κάθε μέρα.

Αν είσαι δε και λάτρεις του boho στυλ, τότε η πρώτη ματιά θα σε πείσει πως είναι ένα από τα πιο ανάλαφρα και σικάτα κομμάτι που μπορούν να σε συντροφεύουν με τις ώρες στην παραλία. Η λεπτή ύφανση τους θα σε σώσει από την υγρασία στο λεπτό.

Φυσικά, μη νομίζεις πως τα roundies πληρούν μόνο ρόλους πετσέτες. Ίσα ίσα μπορείς να τα δέσεις γύρω από τη μέση σου αντικαθιστώντας τα συνηθισμένα παρεό, ή ακόμη και να φτιάξεις ιδιαίτερα δεσίματα γύρω από το σβέρκο σου, δίνοντας την ψευδαίσθηση ενός φορέματος.

Sports in

Έγραψε ιστορία η Ρεάλ: Μυθικό επίτευγμα για τη «Βασίλισσα»!

Η Ρεάλ πέτυχε κάτι που δεν έχει καταφέρει ποτέ καμία άλλη ομάδα στο Champions League!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024