Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σινεμά στα γρήγορα

Σινεμά στα γρήγορα

Τι να προσέξετε και τι όχι το Σαββατοκύριακο

ΑΞΙΖΟΥΝ

Revenge (Γαλλία, 2018).

Θρίλερ της Κοραλί Φαρζά με την πανέμορφη Ματίλντα Λουτζ αποφασισμένη να εκδικηθεί τους τρεις άντρες που παραλίγο να την σκοτώσουν στην έρημο Υπερβολικό σε σημείο που νιώθεις ότι κινείται σε μια «άλλη» διάσταση (ενώ κινείται στον ρεαλισμό) αλλά συγχρόνως εξαιρετικά στιλάτο θρίλερ με λαμπερά χρώματα, τέλεια χρήση του τοπίου (έρημος) και άπλετη χρήση του αίματος (η οποία ωστόσο δεν γίνεται απωθητική).

ΑΘΗΝΑ: ODEON ΟΠΕΡΑ – ΟΛΑ ΤΑ VILLAGE – ODEON ΜΑΡΟΥΣΙ – ODEON STARCITY – ODEON ESCAPE ΙΛΙΟΝ – ΓΑΛΑΞΙΑΣ – ΑΕΛΛΩ – WEST CITY – ΝΑΝΑ ΘΕΣ/ΚΗ: ODEON MACEDONIA – ODEON ΠΛΑΤΕΙΑ – VILLAGE MED COSMOS

Η καταγωγή των Σάμι (Samiblod, Noρβηγία/ Δανία/ Σουηδία, 2016).

Κοινωνική ταινία της Αμάντα Κέρνελ που μέσα από την ιστορία δύο αδελφών κοριτσιών λαπωνικής καταγωγής στην δεκαετία του 1930 συνέθεσε ένα βαθιά ανθρώπινο έργο μέσα από το οποίο αντηχεί η μισαλλοδοξία, η προκατάληψη και ο κοινωνικός ρατσισμός εποχών σημερινών.

ΑΘΗΝΑ: ΔΙΑΝΑ – ΑΤΤΑΛΟΣ –ΤΡΙΑΝΟΝ

Ο γιος μου (Mon garcon, Γαλλία, 2017).

Θρίλερ του Κριστιάν Καριόν με τον Γκιγιόμ Κανέ αποφασισμένο να βρει τα ίχνη του μυστηριωδώς εξαφανισμένου γιού του. Σκηνοθετεί ο σεναριογράφος του εξαιρετικού θρίλερ μυστηρίου «Μην το πεις σε κανέναν» το οποίο είχε γυρίσει ο πρωταγωνιστής του «Γιού μου».

ΑΘΗΝΑ: ΑΒΑΝΑ – ΓΑΛΑΞΙΑΣ – ΣΠΟΡΤΙΓΚ – ΕΜΠΑΣΣΥ

ΟΥΤΕ ΚΡΥΟ ΟΥΤΕ ΖΕΣΤΗ

Anon (Γερμανία, 2017).

Θρίλερ του Αντριου Νίκολ. Οι Κλάιβ Οουεν, Αμάντα Σέιφριντ «εγκλωβισμένοι» σε έναν «οργουελικό» κόσμο του μέλλοντος διανθισμένο όμως με πολλά ρετρό στοιχεία. Εξαιρετική εικαστική αντίληψη αλλά και εξαιρετικά μπερδεμένη πλοκή από τον σκηνοθέτη του «Γκάτακα» που παραμένει η καλύτερη ταινία του.

ΑΘΗΝΑ: ΟΛΑ ΤΑ VILLAGE – ODEON STARCITY – ΑΕΛΛΩ – ΑΘΗΝΑΙΟΝ CINEPOLIS ΓΛΥΦΑΔΑ – ΝΑΝΑ – ΑΙΓΛΗ ΧΑΛΑΝΔΡΙ – ΛΑΜΠΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣ – ΤΡΙΑ ΑΣΤΕΡΙΑ – ΜΙΚΡΟΚΟΣΜΟΣ – ΣΙΝΕ ΠΑΡΙ ΘΕΣ/ΚΗ: ODEON MACEDONIA – CINEMA OΝE – VILLAGE COSMOS

Ο κύριος και η Κυρία Αντλεμαν (Mr & Mme Adelman, Γαλλία/ Βέλγιο, 2017).

Αισθηματική δραματική κομεντί του Νικολά Μπεντός με τον ίδιο και την Ντοριά Τιλιέρ στους ρόλους ενός ιδιόρρυθμου ζευγαριού του οποίου την 40χρονη πορεία μαθαίνουμε. Οι δύο πρωταγωνιστές είναι και οι σεναριογράφοι.

ΑΘΗΝΑ: ΔΑΝΑΟΣ- ΕΛΛΗ- ΑΙΓΛΗ- ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΠΑΤΗΣΙΩΝ- ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑ- ΚΗΦΙΣΙΑ ΘΕΣΚΗ: ΟΛΥΜΠΙΟΝ

ΑΦΗΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

Ζευγάρι με το Ζόρι (Overboard, ΗΠΑ, 2018)

Αισθηματική κομεντί των Μπομπ Φίσερ, Ρομπ Γκρινγμπεργκ

Ο Εουτζένιο Ντερμπέζ είναι ο κακομαθημένος πλούσιος Μαξικάνος και η Ανα Φέρις η Αμερικανίδα βιοπαλαιστής που θα τον κάνει καλύτερο άνθρωπο σε αυτό το ανόητο παραμυθάκι βασισμένο στην ξεχασμένη κομεντί του 1987 «Γυναίκα στη θάλασσα» με την Γκόλντι Χον και τον Κερτ Ράσελ.

ΑΘΗΝΑ: ΓΑΛΑΞΙΑΣ – ΑΘΗΝΑ ΧΑΛΑΝΔΡΙ – WEST CITY – CINERAMA – ΝΑΝΑ – ODEON ΓΛΥΦΑΔΑ – ODEON ΜΑΡΟΥΣΙ – ODEON STARCITY – ODEON ESCAPE ΙΛΙΟΝ – VILLAGE MALL – VILLAGE PARK ΡΕΝΤΗ – VILLAGE ΡΕΝΤΗ – VILLAGE ΦΑΛΗΡΟ ΘΕΣ/ΚΗ: ODEON ΠΛΑΤΕΙΑ – ODEON ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ – VILLAGE COSMOS – CINEMA ONE

Sports in

«Βόμβα» του ESPN για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο!

Ρεπορτάζ που… ταράζει τα νερά για Γιάννη Αντετοκούνμπο και Μιλγουόκι Μπακς

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024