Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ό,τι χρειάζεται να ξέρετε για το βρεφικό δωμάτιο του νέου βασιλικού μωρού, Λούις Άρθουρ Τσαρλς

Ό,τι χρειάζεται να ξέρετε για το βρεφικό δωμάτιο του νέου βασιλικού μωρού, Λούις Άρθουρ Τσαρλς

Να είστε προετοιμασμένοι για πολλή λευκή ψάθα.

Από τη στιγμή που ξέσπασαν οι ειδήσεις ότι ο δούκας και η δούκισσα του Κέιμπριτζ περίμεναν το τρίτο τους παιδί, το ζευγάρι (και το παλάτι του Κένσινγκτον) ήταν πολύ χαρούμενο για κάθε λεπτομέρεια γύρω από το βασιλικό μωρό. Ακολουθούν μερικές πληροφορίες που συλλέξαμε για το βρεφικό δωμάτιο του Λούις Άρθουρ Τσαρλς. Εδώ το πώς είναι πιθανό να μοιάζει.

Θα είναι μια ουδέτερη ζώνη

Λαμβάνοντας υπόψη ότι τα βρεφικά δωμάτια του πρίγκιπα Τζωρτζ και της πριγκίπισσας Σάρλοτ είχαν σχεδόν το ίδιο χρώμα – και ότι το φύλο του νεότερου πρίγκιπα δεν αποκαλύφθηκε μέχρι τη γέννησή του – είναι ένα ασφαλές στοίχημα ότι το δωμάτιο θα είναι σε ουδέτερους τόνους. Φανταστείτε ένα φωτεινό δωμάτιο με κυρίως λευκά και κρεμ έπιπλα και μερικές μπλε πινελιές.

Δε θα είναι ξεπερασμένο σε πέντε χρόνια

Μιλάμε για την Κέιτ Μίντλετον, τη δούκισσα των παστέλ και των φορεμάτων. «Το στυλ διακόσμησης της Κέιτ είναι στην πραγματικότητα πολύ παρόμοιο με το στυλ του ντυσίματός της», επιβεβαίωσε η βασιλική ειδικός Βικτόρια Μέρφι το 2013. Της αρέσουν πολύ απλά, πολύ κλασικά, πολύ κομψά πράγματα.»

Θα υπάρχει πολλή λευκή ψάθα

Λίγο πριν γεννηθεί ο Πρίγκιπας Τζωρτζ, η Δούκισσα του Κέιμπριτζ φωτογραφήθηκε να αγοράζει ένα λευκό ψάθινο καλάθι για να κοιμάται το μωρό. Στη συνέχεια, όταν η Σάρλοτ ήταν μωρό, η πριγκίπισσα φωτογραφήθηκε καθισμένη πάνω σε μια μικρή λευκή ψάθινη καρέκλα. Ταιριάζει με το ουδέτερο, κλασικό θέμα, οπότε περιμένετε να δείτε ακόμα περισσότερη ψάθα αυτή τη φορά.

Τα μωρουδιακά θα είναι τρομερά κομψά

Η Μίντλετον είναι γνωστή για την προσκόλλησή της στα κλασικά κομμάτια, χωρίς να μοιάζουν ξεπερασμένα και αυτό ισχύει και για τα μωρουδιακά. Και τα δύο παιδιά της έκαναν τις πρώτες δημόσιες εμφανίσεις τους τυλιγμένα σε μια κομψή κουβέρτα από μαλλί, οπότε είναι ένα ασφαλές στοίχημα ότι και ο Λούις Άρθουρ Τσαρλς θα είναι εξοπλισμένος με τουλάχιστον μία.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024