Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πώς να φορέσεις τα sneakers σου από το πρωί ως το βράδυ

Πώς να φορέσεις τα sneakers σου από το πρωί ως το βράδυ

Όλες θέλουμε να φοράμε τα αγαπημένα μας sneakers από το πρωί έως το βράδυ και μπορούμε να το κάνουμε.

Ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια ή αλλιώς sneakers όπως τα αποκαλούμε στην καθημερινότητά μας, είναι το αγαπημένο αξεσουάρ αντρών και γυναικών. Μπορεί να είναι το παπούτσι που ενδείκνυται για τη σωματική άσκηση και τη προπόνηση, αλλά μπορεί εύκολα να σταθεί σε όλες τις ώρες της μέρας, αρκεί να το συνδυάσετε σωστά. Θεωρητικά ταιριάζει με όλα τα περισσότερα κομμάτι της γυναικείας γκαρνταρόμπας μας, αλλά ας δούμε τρόπους ώστε να είμαστε άνετες και στυλάτες από το πρωί ως το βράδυ και να βγάλουμε «ασπροπρόσωπα» τα αγαπημένα μας all-time classic sneakers.

Sportive Look

Για όσες γυναίκες ξεκινούν την ημέρα τους με γυμναστική ή ακόμη και με μια σειρά εξωτερικών υποχρεώσεων, το αθλητικό ντύσιμο είναι το ιδανικό. Είναι πρωί και δε θέλουμε να σπαταλήσουμε πολύ χρόνο ψάχνοντας τους ενδυματολογικούς συνδυασμούς που μπορούμε να κάνουμε. Γι’ αυτό αρπάξτε ένα απλό μαύρο κολάν, φορέστε μια άνετη oversized μπλούζα, εάν θέλετε να καλύψετε τυχόν ατέλειες του σώματος σας και μη ξεχάσετε τα sneakers σας. Αν το επιτρέπει ο καιρός, εφοδιαστείτε και με ένα αθλητικό τζάκετ, για παν ενδεχόμενο.

Coffee Break

Αφού τελειώσετε με τις δουλειές σας, δικαιούστε να απολαύσετε ένα πρωινό καφέ λίγο πριν συνεχίσετε τη μέρα σας. Έχοντας στο πλευρό σας τα άνετα sneakers σας, διαλέξτε το αγαπημένο σας τζιν σε στενή ή mom fit γραμμή και συνδυάστε το με ένα απλό crop t-shirt. Μια ανοιξιάτικη κι ανέμελη επιλογή που δε θα σας κάνει στιγμή να αναρωτηθείτε αν έχετε κάνει κάποιο στυλιστικό λάθος. Μπορείτε να δέσετε κι ένα πουκάμισο γύρο από τη μέση για να το κάνετε το ντύσιμο σας λίγο πιο urban.

Απογευματινή σιέστα

Την απογευματινή σας βόλτα έρχεται να ολοκληρώσει η ολόσωμη φόρμα που λατρεύουν οι γυναίκες. Σε μονόχρωμη ή denim εκδοχή, η ολόσωμη φόρμα θα σας χαρίσει το στυλ που θέλετε.

Night Out

Ενώ σουρουπώνει ήρθε η στιγμή να βγάλετε από την ντουλάπα σας το αγαπημένο σας φόρεμα. Οποιαδήποτε γραμμή κι αν επιλέξετε στο φόρεμα που θα φορέσετε, mini, midi ή maxi, τα sneakers σας θα ταιριάξουν αμέσως. Για να κάνετε πιο βραδινή την εμφάνιση σας μην παραλείψετε να φορέσετε ένα ζευγάρι κρίκους ή ένα λαμπερό λεπτεπίλεπτο κολιέ, ενώ ταυτόχρονα μπορείτε να παίξετε με τα χτενίσματα στα μαλλιά σας, κάνοντας ένα ελαφρύ πιάσιμο ή αφήνοντας τα ελαφρώς κυματιστά, όπως ταιριάζει στον ανοιξιάτικο καιρό.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024