Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Tony στον Λόιντ Βέμπερ για τη συνολική προσφορά του στο θέατρο

Tony στον Λόιντ Βέμπερ για τη συνολική προσφορά του στο θέατρο

Οι υποψηφιότητες για τα φετινά Tony θα ανακοινωθούν την 1η Μαΐου και η τελετή απονομής - με οικοδεσπότες τους Josh Groban και Sara Bareilles - θα μεταδοθεί ζωντανά από το CBS, στις 10 Ιουνίου

Φεύγοντας από την τελετή απονομής των Βραβείων Tony, στις 10 Ιουνίου, ο Άντριου Λόιντ Βέμπερ θα πάρει σπίτι του ειδικό Tony για την Συνολική Προσφορά του στο Θέατρο, σύμφωνα με το Variety.

Ο Λόιντ Βέμπερ είναι ένας από τους πολύ λίγους συνθέτες του Μπρόντγουεϊ με ξεχωριστό όνομα: έχει γράψει τη μουσική για τέτοια παγκόσμιας επιτυχίας μιούζικαλ όπως τα «Jesus Christ Superstar», «Evita», «Cats» και «The Phantom of the Opera». Το «Φάντασμα της Όπερας» είναι το μιούζικαλ που παίζεται τα περισσότερα χρόνια – 30 συνολικά- αδιαλείπτως στο Μπρόντγουεϊ, ενώ το δικό του «School of Rock» είναι στη σκηνή από το 2015. Προσφάτως, ζωντανή αναμετάδοση του «Jesus Christ Superstar» από το NBC έτυχε πολύ ευνοϊκής υποδοχής. Ο Άντριου Λόιντ Βέμπερ έχει, προς το παρόν, τιμηθεί με επτά Tony, συνολικά, ως συνθέτης και παραγωγός.

Το Βραβείο για Συνολική Προσφορά είναι ένα από τα ειδικά βραβεία Tony που δίνονται σε πρόσωπα που δεν συμμετέχουν σε καμία από τις διαγωνιστικές κατηγορίες (άλλο είναι το Tony για Σημαντική Παρουσία σε Ανθρωπιστικές και Αγαθοεργείς Δραστηριότητες).

Οι υποψηφιότητες για τα φετινά Tony θα ανακοινωθούν την 1η Μαΐου και η τελετή απονομής – με οικοδεσπότες τους Josh Groban και Sara Bareilles – θα μεταδοθεί ζωντανά από το CBS, στις 10 Ιουνίου.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024