Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τόλμησε το σατέν και απογείωσε το στυλ σου

Τόλμησε το σατέν και απογείωσε το στυλ σου

Ήρθε η στιγμή να διώξετε το φόβο για το σατέν ύφασμα και να εξερευνήσετε νέες εμφανίσεις με τη βοήθειά του.

Το σατέν, η τάση των 90s έχει επιστρέψει για τα καλά στη μόδα, αλλά πολλές γυναίκες δυσκολεύονται να το φορέσουν. Φοβούνται πως δε θα το συνδυάσουν σωστά και πως η εμφάνιση τους θα καταλήξει να θυμίζει έξοδο με νυχτικό. Ωστόσο, οι επιλογές του σατέν δεν είναι πια τόσο περιορισμένες. Αντιθέτως, μπορείτε να το φορέσετε στην καθημερινότητα σας πολύ εύκολα, χωρίς να ανησυχήσετε στιγμή για το αν δείχνει κιτς η εμφάνιση σας. Πολλά basic κομμάτια θα σας βοηθήσουν να αναδείξετε την κομψότητα του σατέν, δίνοντας μια πιο σύγχρονη ματιά στο ντύσιμό σας.

Το everyday look

Για να πετύχεις το απόλυτο καθημερινό ντύσιμο και να βάλεις και το αγαπημένο σου σατέν μπλουζάκι που είναι κλεισμένο στη ντουλάπα από τότε που το αγόρασες, δοκίμασε την αιώνια λύση στα στυλιστικά προβλήματα μιας γυναίκας: το τζιν. Βάλε ένα ψηλόμεσο τζιν παντελόνι και συνδύασε το είτε με ένα ελαφρύ σατέν πουκάμισο είτε με το σατέν τοπάκι σου. Σε κάθε περίπτωση θα είσαι στυλάτη και θα ανακαλύψεις ότι μπορείς να φορέσεις άφοβα το σατέν μπλουζάκι σου καθημερινά.

Girly style

Η άνοιξη ξυπνά στις γυναίκες μια πιο κοριτσίστικη και παιχνιδιάρικη διάθεση, γι’ αυτό και έφτασε η ώρα να εκμεταλλευτείς τη σατέν φούστα σου. Μια αέρινη πλισέ φούστα είναι μια κομψή και άκρως γυναικεία επιλογή. Τόλμησε ένα ζωντανό χρώμα στη φούστα σου για να αναδείξει καλύτερα και το σατέν στοιχείο. Συνδύασε το με ένα ήσυχο λευκό τοπάκι και ένα ζευγάρι λευκά sneakers αν θες να κάνεις μια πιο street style εμφάνιση, αλλιώς τίμησε ένα ζευγάρι nude ψηλοτάκουνα για να εκπλήξεις τους πάντες στη βραδινή έξοδο.

White t-shirt όλη μέρα

Το σατέν φόρεμα ή αλλιώς slip dress όπως αποκαλείται, είναι ρίσκο στις πρωινές εμφανίσεις. Μπορεί όμως να μεταμορφωθεί σε ένα κομμάτι που θα φοράς άνετα όλη μέρα, αρκεί να βάλεις από μέσα ένα απλό λευκό t-shirt. Ο συνδυασμός πολλών ρούχων με το λευκό t-shirt είναι μια από τις αγαπημένες τάσεις της μόδας που έχουν λατρέψει οι περισσότερες γυναίκες. Δοκίμασε λοιπόν να φορέσεις ένα λευκό κοντομάντικο μπλουζάκι κι από πάνω το σατέν φόρεμα σου. Ο συνδυασμός σου μπορεί να εξελιχθεί κατά τη διάρκεια της ημέρας, αφού μπορείς να ξεκινήσεις το πρωί φορώντας το αγαπημένο σου αθλητικό παπούτσι ή σανδάλι και το βράδυ να φορέσεις ένα ανοιξιάτικο πέδιλο.

Slip dress

Το σατέν φόρεμα είναι άκρως θηλυκό και σέξι, εάν φορεθεί και μόνο του. Μπορείτε να διώξετε κάθε στοιχείο που θυμίζει νυχτικό, εκμεταλλευόμενες τα αξεσουάρ. Αν το φόρεμα σας είναι σε μαύρη απόχρωση δοκιμάστε να καλύψετε όλη την εμφάνιση με το ίδιο χρώμα, ένα μαύρο ελαφρύ πανωφόρι και ένα μαύρο καπέλο, θα δώσουν μια urban διάθεση στην εμφάνισή σας. Αν όμως θελήσεις να σπάσεις τους κανόνες της μονοχρωμίας, τότε δοκίμασε να φορέσεις το σατέν φόρεμα με ένα τζιν oversized τζάκετ.

Σατέν και χρώμα πάνε μαζί.

Η φοβία σας γύρω από το σατέν οδηγεί σε δυο διόδους, είτε δε το αξιοποιείται ποτέ και το κρατάτε αμπαρωμένο στη ντουλάπα, είτε διαλέγετε πολύ basic χρώματα. Δοκιμάστε να αναδείξετε τη νεανικότητα και τη ζωντάνια σας, βάζοντας χρώμα στην καθημερινότητά σας. Το σατέν φόρεμα σε ιδιαίτερα χρώματα μπορεί να γίνει το νέο αγαπημένο σας κομμάτι για την άνοιξη.

Sports in

LIVE: Αταλάντα – Λίβερπουλ

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 7 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024