Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δέκα ενδείξεις ότι σκέφτεται την πρώην του

Δέκα ενδείξεις ότι σκέφτεται την πρώην του

Όταν μια παλιά σχέση απειλεί την καινούργια.

Δεν υπάρχει τίποτα όπως μια πρώην σύζυγο ή φίλη που κρύβεται στο παρασκήνιο, για να δημιουργήσει μια σκιά αμφιβολίας για μια νέα υποσχόμενη σχέση.

Μπορεί ο σύντροφός σας να λέει ότι την έχει ξεπεράσει, αλλά πώς μπορείτε να εντοπίσετε τη διαφορά ανάμεσα σε κάποιον που αντιμετωπίζει υγιεινά την προηγούμενο σύντροφό του και σε κάποιον που εξακολουθεί να επηρεάζεται από αυτήν;

Αυτά είναι τα ανησυχητικά σημάδια ότι δεν είστε η μόνη γυναίκα στη ζωή του.

Μιλάει ασταμάτητα για εκείνη

Πολύ απλά, οι άνθρωποι μιλάνε για αυτά που έχουν στο μυαλό τους. Αν συνειδητοποιήσεις ότι ο σύντροφός σου σού λέει πολλά για την πρώην του, το πώς χώρισαν και τι πήγε στραβά, τότε να είσαι σίγουρη ότι δεν την έχει ξεπεράσει.

Της κάνει συνέχεια χάρες

Ενώ δεν υπάρχει λόγος να μην τα πηγαίνουν καλά μεταξύ τους, επίσης δεν υπάρχει λόγος να είναι το δεξί της χέρι. Τόσο απλά.

Είναι το «πλατωνικό» της ραντεβού σε επίσημες εκδηλώσεις

Τη συνοδεύει σε γάμους, επαγγελματικά πάρτυ και άλλες εκδηλώσεις; Αποτελεί μια ένδειξη ότι ίσως δεν έχει βγάλει από το μυαλό του το να επιστρέψει σε εκείνη.

Είναι ακόμα μέλος της οικογένειάς της

Φυσικά δε μιλάμε για το σενάριο που έχουν μαζί παιδιά. Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να χαίρεσαι που ο σύντροφός σου είναι καλός πατέρας. Μιλάμε όμως για την περίπτωση που η οικογένειά της τον θεωρεί ακόμα μέλος της και τον προσκαλεί στο κυριακάτικο γεύμα. Αν ακόμα νιώθει μέλος της οικογένειάς της, πώς θα μπορέσει να επενδύσει σε εσένα;

Επικοινωνούν διαδικτυακά

Δεν είναι σωστό να κατασκοπεύεις το σύντροφό σου, ωστόσο, καμιά φορά τυχαίνει έτσι όπως κάθεστε αγκαλιά να πέσει το μάτι σου σε κάτι ύποπτο στην οθόνη του κινητού του. Μη βιαστείς να θεωρήσεις ότι δεν την έχει ξεπεράσει, αλλά μάθε περισσότερα για την τροπή που έχει πάρει τώρα η επικοινωνία τους και πόσο συχνά μιλάνε.

Δεν της έχει επιστρέψει τα πράγματά της

Το πρώτο πράγμα που κάνουμε οι περισσότεροι από εμάς μετά από ένα χωρισμό είναι να καθαρίσουμε το σπίτι μας από όλα τα ενθύμια του πρώην μας -εκτός αν δεν είμαστε ακόμα έτοιμοι να τον ξεπεράσουμε. Εάν υπάρχουν φωτογραφίες, ρούχα ή αναμνηστικά της στο σπίτι του, μπορείτε να είστε σίγουρες ότι είναι προσκολλημένος στη μνήμη της.

Η πρώην του είναι η νέα καλύτερή του φίλη

Εάν σας λέει ότι η πρώην του είναι τώρα η καλύτερή του φίλη, να το αντιμετωπίζετε με προσοχή. Μπορεί απλώς να του είναι αδύνατο να τη βγάλει από τη ζωή του, οπότε βρίσκει έναν άλλο «ρόλο» γι’ αυτή, πράγμα το οποίο ίσως δεν έχει συνειδητοποιήσει ούτε ο ίδιος.

Σε συγκρίνει

Έχετε ποτέ την αίσθηση ότι σας συγκρίνει με την πρώην του και μάλιστα βγαίνετε δεύτερη; Είτε το κάνει αυτόματα, είτε επίτηδες για να σας νευριάσει όταν τσακώνεστε, δείχνει ότι ακόμα την έχει στο μυαλό του.

Παλιές συνήθειες

Σας πηγαίνει σε μέρη όπου σύχναζαν αυτός και η πρώην του; Είτε σημαίνει ότι θυμάται τις παλιές καλές μέρες, είτε ότι θέλει να γυρίσει το χρόνο πίσω, δεν είναι καλό σημάδι για τη σχέση σας.

Αισθάνεστε ότι κάτι δεν πάει καλά

Είτε πρόκειται για μια αποσπασματική εντύπωση στα μάτια του, ένα σχόλιο, ή κάτι άλλο, υπάρχουν φορές που ξέρετε στην καρδιά σας ότι ο νέος σύντροφός σας δεν είναι ακόμα ελεύθερος από την τελευταία σχέση του.

Αν σας απασχολεί κάτι μέσα στη σχέση σας, όπως οι επαφές με την πρώην του, μιλήστε του για αυτό με έναν μη αντιπαραθετικό τρόπο. Το να βασανίζεστε με τις σκέψεις σας, δεν οδηγεί κάπου.

Sports in

Έγραψε ιστορία η Ρεάλ: Μυθικό επίτευγμα για τη «Βασίλισσα»!

Η Ρεάλ πέτυχε κάτι που δεν έχει καταφέρει ποτέ καμία άλλη ομάδα στο Champions League!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024