Η μόδα ανακυκλώνεται και αυτό αποδεικνύεται πανηγυρικά και στις φετινές τάσεις. Η διαχρονικότητα και η κλάση των μαγιό του παρελθόντος επιστρέφουν στο σήμερα, με μερικές σύγχρονες πινελιές για να στολίσουν το γυναικείο κορμί στα παιχνίδια με το νερό και την άμμο.

Θυμάστε την Αννέτ Κέλλερμαν, τη Μέριλιν Μονρόε, την Όντρεϊ Χέμπορν, τη Μπριζίτ Μπαρντό με τα ολόσωμα μαγιό και τα μπικίνι να δεσπόζουν στις φωτογραφίσεις και τις παραλίες.

Αν λατρεύετε κι εσείς τα vintage μαγιό της παλιάς εποχής, ετοιμαστείτε να δείτε τα σχέδια που θα κλέψουν τη δική σας καρδιά και τα βλέμματα όσων σας δουν στην παραλία.

Οι ρίγες υπήρχαν και θα συνεχίσουν να υπάρχουν στα ολόσωμα μαγιό, αλλά και στα μπικίνι, το κάτω μέρος των οποίων υιοθετεί την ψηλόμεση γραμμή που αγκαλιάζει τις γυναικείες γραμμές.

Το πουά μοτίβο παραμένει σταθερό στις προτιμήσεις των σχεδιαστών και των γυναικών. Παιχνιδιάρικο και ταυτόχρονα θηλυκό αποτελεί ιδανική επιλογή.

Το μπαλκονέ μαγιό, με το ιδιαίτερο κόψιμο στο στήθος της γυναίκας είναι η απόλυτη vintage εκδοχή του ολόσωμου μαγιού.

Το ολόσωμο μαγιό ναι μεν αγκαλιάζει το γυναικείο σώμα, αλλά την τονίζει ακόμη περισσότερο όταν προστίθεται μια διακοσμητική ζώνη στη μέση.

Το βολάν, η τάση που συναντήσαμε πολλές φορές στα γυναικεία ρούχα, δοκιμάζετε και στα μαγιό με μεγάλη επιτυχία.

Βολάν στη μέση είτε στους ώμους, δίνει κίνηση και τσαχπινιά στην καλοκαιρινή εμφάνιση.

Το βαθύ ντεκολτέ είναι το πιο θηλυκό, σέξι και ταυτόχρονα σικάτο χαρακτηριστικό που μπορεί να έχει ένα ολόσωμο μαγιό.

Η πλεκτή εκδοχή ενός μπικίνι είναι η απόλυτη boho επιλογή για τις εμφανίσεις σας στην παραλία. Ιδιαίτερο και εν μέρει αποκαλυπτικό, αφού οι μικροσκοπικές τρύπες της πλέξης αναδεικνύουν το δέρμα της γυναίκας.

Το velvet στοιχείο επανέρχεται και το καλοκαίρι σε χρώματα που θα λατρέψετε με την πρώτη ματιά.

Τέλος, το ψηλόμεσο μπικίνι διατηρεί τη θέση του ως ένα εξαιρετικό διαχρονικό μαγιό.