Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Η ηθοποιός Ελέν Πομπέο πουλάει την βίλα της στο Λος  Άντζελες

Η ηθοποιός Ελέν Πομπέο πουλάει την βίλα της στο Λος Άντζελες

Η πολυτελής οικεία βρίσκεται στην περιοχή του Γουίτλει Χάιτς

Πέρυσι, η ηθοποιός  Ελέν Πομπέο  και ο μουσικός παραγωγός Κρις Άιβερι διατηρούσαν τουλάχιστον πέντε κατοικίες πολλών εκατομμυρίων δολαρίων τόσο στις ανατολικές όσο και στις δυτικές ακτές της Αμερικής. Κατά τη διάρκεια του περασμένου έτους έχουν προσπαθήσει να μειώσουν σημαντικά το φορτίο ακίνητης περιουσίας τους  και  έχοντας πουλήσει ήδη ένα όμορφα διακοσμημένο σπίτι στο Λος Άντζελες και μία εξοχική κατοικία στα Χαμπτονς, σειρά έχει μία προσφάτως ανακαινισμένη βίλα Ισπανικού στυλ της δεκαετίας του 1920  στην ιστορική συνοικία του Γουίτλει Χάιτς  στους πρόποδες του Χόλυγουντ  για 2,7 εκατομμύρια δολάρια. Η Πομπέο, μια από τις υψηλότερα αμειβόμενες ηθοποιούς στην τηλεόραση, που η περιουσία της εκτιμάται σε περισσότερα από 20 εκατομμύρια δολάρια ετησίως για την συμμετοχή της στο μακροχρόνιο νοσοκομειακό δράμα «Grays Anatomy», αγόρασε το ακίνητο το 2005 για $ 1.295 εκατομμύρια.

Το οίκημα είναι χτισμένο πάνω στον λόφο, υπερυψωμένο από το επίπεδο του δρόμου, πάνω σε ένα επιβλητικό οροπέδιο με πανοραμική θέα στην πόλη και το βουνό, η διώροφη κατοικία με κόκκινα κεραμίδια έχει μόλις δύο υπνοδωμάτια και δύο μπάνια σε 2.456 τετραγωνικά πόδια. Το οικόπεδο απαρτίζεται από δύο κεντρικές εισόδους, φτιαγμένες από σίδερο και γυαλί, η είσοδος του σπιτιού βλέπει στο δύο διαστάσεων σαλόνι που διαθέτει ένα τεράστιο τζάκι και ανεμπόδιστη θέα από τα τεράστια παράθυρα του χώρου. Πίσω από το καθιστικό υπάρχει μια αίθουσα ψυχαγωγίας και η ηλιόλουστη νοτιοδυτική τραπεζαρία έχει άνοιγμα στη γειτονική κουζίνα που είναι φτιαγμένη με εξάγωνα πλακάκια δαπέδου στο χρώμα της  τερακότας και είναι εξοπλισμένη με παροχές που μπορούν να  φιλοξενήσουν σεφ και επαγγελματική μονάδα εστιατορίου. Τα δύο υπνοδωμάτια είναι στον επάνω όροφο και μοιράζονται ένα ενιαίο μπάνιο μινιμαλιστικής αισθητικής με όμορφες αρχιτεκτονικές λεπτομέρειες.

Οι όμορφοι εξωτερικοί χώροι απαρτίζονται από ένα οπωρώνα, πολλά ελαιόδεντρα και τέσσερις ψηλούς φοίνικες, οι πλήρως διαμορφωμένοι κήποι προσφέρουν μια ποικιλία από βεράντες για υπαίθριες δραστηριότητες,  ξαπλώστρες και μια παραδεισένια ορθογώνια πισίνα που περιβάλλεται από έναν πλούσιο, άρρηκτα αρδευόμενο γκαζόν . Την επιμέλεια της πώλησης έχει αναλάβει το μεσιτικό γραφείο των Χίλτον και Χάιλαντ.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024