Η ζέστη και ο ήλιος στην Ελλάδα είναι δυο πράγματα που θέλουμε να απολαμβάνουμε διαρκώς, χωρίς αναστολές. Πρέπει όμως, να μπορούμε να τα ευχαριστηθούμε με στυλ και άνεση. Τα καπέλα λοιπόν είναι το αξεσουάρ που θα σου επιτρέπει να κάνεις αμέτρητες βόλτες κάτω από τον καυτό ήλιο, προσθέτοντας στο look σου ένα δυνατό στυλιστικό κομμάτι.

Τα σχέδια είναι άπειρα για να μπορέσεις να βρεις το καπέλο που θα ταιριάξει στο στυλ και την αύρα σου.

Το ψάθινο καπέλο είναι μια κλασσική επιλογή που προτιμούν ολοένα και περισσότερες γυναίκες τα τελευταία χρόνια.

Το στυλ του καουμπόη παραμένει στη μόδα, το ίδιο και τα αντίστοιχα καπέλα που δίνει μια πιο country αίσθηση στην εμφάνισή σου.

Τα bucket καπέλα, μοιάζουν αρκετά με τα ψάθινα, μόνο που η ειδοποιός διαφορά τους είναι η τετραγωνισμένη βάση τους.

Ο γαλλικός μπερές είναι ανοιξιάτικος και όχι δεν αποτελεί μόνο χειμερινό αξεσουάρ, επιλέξτε μια παστέλ ή γήινη απόχρωση για να ολοκληρώσετε το look σας.

Τα oversized καπέλα είναι η πιο συνηθισμένη επιλογή για όσες γυναίκες θέλουν να τραβήξουν όλα τα βλέμματα πάνω τους στην παραλία, ή και όχι αφού είναι τόσο μεγάλα που μπορεί και να τις κρύψει αν εκείνες το επιθυμούν.

Τα τουρμπάνια είναι και πάλι στο πλευρό των γυναικών, για όσες έχουν αδυναμία στο σαφάρι look. Μπορείτε να το φορέσετε, παντού, στην παραλία αλλά και στην πόλη και είστε πάντα στυλάτες σαν να επιστρέψατε από τις διακοπές σας από την Ινδία.