Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Υπέροχες ιδέες για χρώματα στο δωμάτιο του μωρού

Υπέροχες ιδέες για χρώματα στο δωμάτιο του μωρού

Το κλισέ του μπλε και του ροζ έχει αρχίσει να φεύγει και τη θέση τους έχουν πάρει ευρηματικές ιδέες για το δωμάτιο του μωρού που περιμένεις

Δεν μιλάμε μόνο για το χρώμα του δωματίου αλλά και για διάφορες έξυπνες μικρές ιδέες που εξοικονομούν χώρο και δημιουργούν μία πολύ ευχάριστη ατμόσφαιρα για το μωρό σου. Αν είσαι σε ‘πυρετό’ ετοιμασιών, θα βρεις μερικές ενδιαφέρουσες προτάσεις προσαρμόζοντάς τες στο δικό σου χώρο.

Όπως βλέπεις, εδώ επικρατεί το άσπρο και το μαύρο με έναν πολύ καλαίσθητο τρόπο. Η λευκή κούνια κάνει το χώρο να φαίνεται μεγαλύτερος ενώ το ριγέ μαξιλάρι με το πουά στρώμα δίνουν μία πιο στιλάτη πινελιά. Το μεγάλο λευκό κομοδίνο σου επιτρέπει να αποθηκεύσεις μικροπράγματα που ίσως χρειαστείς μελλοντικά ενώ τα ράφια από πάνω είναι εκεί για να βάλεις παιδικά βιβλία ή δώρα από φίλους και οικογένεια. Ολοκλήρωσε τη διακόσμηση με ασπρόμαυρα κάδρα.

Δεν χρειάζεται πλέον να βλέπεις το ροζ σαν κοριτσίστικο χρώμα. Είναι ένα όμορφο χρώμα που σε γεμίζει αισιοδοξία και μπορείς να το βρεις σε διάφορες αποχρώσεις. Ο παστέλ τοίχος με το δέντρο είναι ένα έξυπνο εύρημα γιατί πάνω στα φύλλα μπορείς να βάλεις φωτογραφίες όλης της οικογένειας. Κάνε την ανατροπή με κουρτίνες σε λευκό ή κίτρινο χρώμα.

Αν αγαπάς τα έντονα χρώματα και θέλεις να τα εντάξεις στο παιδικό δωμάτιο, κάντο μέσα από πινελιές. Μία καρέκλα ή πουφ απέναντι από την κούνια, παπλωματοθήκη, ένα καδράκι αλλά και το χαλί του δωματίου αλλάζουν αμέσως το χώρο και την αίσθηση του μεγέθους του.

Πώς να πεις όχι στο παστέλ; Εκτός του ότι είναι στη μόδα ακόμα και σε επίπεδο διακόσμησης, προκαλεί μόνο αισθήματα χαράς και γαλήνης. Δημιούργησε το ιδανικό περιβάλλον για το μωρό με μία μικρή ντουλάπα και βάψε τους τοίχους στην αγαπημένη σου παστέλ απόχρωση.

Εναλλακτική πρόταση για εναλλακτικούς γονείς. Εκτός αυτού, καταλαμβάνει λίγο χώρο, ειδικά αν θέλεις να βάλεις την κούνια στο δωμάτιό σου. Ένα χαλί σε έντονο print κάτω από την κούνια και ένας μίνιμαλ πίνακας ή κάδρο πάνω από την κούνια δίνουν την αίσθηση ενός πολύ μοδάτου και εναλλακτικού σπιτιού που αγαπά τη λιτότητα.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024