Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πώς να φορέσεις τα kitten heels φέτος την άνοιξη

Πώς να φορέσεις τα kitten heels φέτος την άνοιξη

Ένα κλασσικό μικροσκοπικό παπούτσι από τα παλιά επανέρχεται στο σήμερα και αυτοί είναι οι τρόποι να το ενσωματώσετε στο καθημερινό σας στυλ.

Τα kitten heels, τα παπούτσια με το μικροσκοπικό τακούνι και τη μυτερή γωνία στο μπροστινό μέρος επανέρχονται στη μόδα, με την Prada και τη Stella MacCartney να γεμίζουν τις ανοιξιάτικες πασαρέλες με αυτά.

Πρόκειται για ένα αγαπημένο και λεπτεπίλεπτο παπούτσι που δίνει ιδιαίτερη άνεση στις γυναίκες που δυσκολεύονται να βρουν την ισορροπία τους στα ψηλοτάκουνα. Με λίγη προσοχή στο τρόπο που θα φορεθεί μπορεί να γίνει ένα κλασσικό και μοδάτο κομμάτι μιας γυναικείας εμφάνισης.

Αν θες να ενσωματώσεις τα kitten heels στο καθημερινό σου ντύσιμο, τότε η πρώτη κίνηση που έχεις να κάνει είναι να τα φορέσεις με το αγαπημένο σου τζιν παντελόνι. Εγγυημένη επιλογή που ταιριάζει με κάθε πιθανό συνδυασμό βάλει με το νου της μια γυναίκα, το τζιν παντελόνι κάνει το μικροσκοπικό παπούτσι να αναδεικνύει το στυλ του.

Το τζιν σας μπορεί να είναι είτε στενό για να αναδεικνύει τη σιλουέτα και να δίνει ύψος, είτε με ένα mom τζιν ώστε να πετύχετε μια πιο ακόμη πιο καθημερινή, street style, αλλά εξίσου μοδάτη εκδοχή στο ντύσιμό σας.

Μια δερμάτινη φούστα σε μίνι ή μίντι γραμμή, είναι ο απολύτως θηλυκός συνδυασμός για να εξυψώσετε μια εμφάνιση με τα αγαπημένα σας kitten heels. Με ένα ελαφρύ πουκάμισο ή ένα απλό t-shirt έχετε ολοκληρώσει την εμφάνιση σας χωρίς κόπο και χρόνο.

Τα ζιπ-κιλότ παντελόνια είναι μια πολύ άνετη επιλογή για μια γυναίκα, που ταιριάζει στο αέρινο κλίμα της άνοιξης. Όταν φορεθεί δε, με ένα ζευγάρι kitten heels της αρεσκείας γίνεται αμέσως ένα σικάτο outfit.

Άνετα, ξεκούραστα, ανοιξιάτικα επανέρχονται στη ζωή της γυναίκας για να την βοηθήσουν να αισθανθεί σιγουριά κι αυτοπεποίθηση μέσα στα kitten heels της!

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024