Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Θα ζωντανέψει στη σκηνή η μουσική του Hunger Games από 60μελή ορχήστρα

Θα ζωντανέψει στη σκηνή η μουσική του Hunger Games από 60μελή ορχήστρα

Η περιοδεία θα ξεκινήσει από το Μάντσεστερ στις 12 Ιουλίου και θα συμπέσει με την 10η επέτειο κυκλοφορίας του πρώτου βιβλίου Hunger Games της Σούζαν Κόλινς, στην οποία βασίζεται η ταινία.

Περιοδεία συναυλιών με μουσική της ταινίας επιστημονικής φαντασίας «The Hunger Games» θα πραγματοποιηθεί φέτος το καλοκαίρι στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Είχαν προηγηθεί συναυλίες με μουσική από τις ταινίες «La La Land» και «Jurassic Park», με ζωντανή ορχήστρα και χορωδία να ερμηνεύουν live τα soundtrack των ταινιών.

Το soundtrack της πρώτης ταινίας από την κινηματογραφική σειρά επιστημονικής φαντασίας «The Hunger Games», με θέμα τα κατορθώματα της Κάτνις Έβερντιν (Τζένιφερ Λόρενς) σε ένα δυστοπικό μέλλον στο έθνος της Πάνεμ θα ζωντανέψει μπροστά σε κοινό από 60μελη ορχήστρα και τον συνθέτη του, υποψήφιο για Όσκαρ, Τζέιμς Νιούτον Χάουαρντ.

Η περιοδεία θα ξεκινήσει από το Μάντσεστερ στις 12 Ιουλίου και θα συμπέσει με την 10η επέτειο κυκλοφορίας του πρώτου βιβλίου Hunger Games της Σούζαν Κόλινς, στην οποία βασίζεται η ταινία.

Η Τζένεφερ Μπράουν, αντιπρόεδρος της κινηματογραφικής εταιρείας Lionsgate Films, η οποία επιβλέπει την παγκόσμια στρατηγική και την ανάπτυξη θεματικών πάρκων, πολιτιστικών εκθέσεων, ζωντανών εκδηλώσεων και άλλων χώρων ψυχαγωγίας ανέφερε σε δελτίο τύπου: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεχίζουμε να επεκτείνουμε τον κόσμο των «Αγώνων Πείνας» με αυτή την απίστευτη ζωντανή μουσική και κινηματογραφική εκδήλωση».

«Η πρώτη ταινία των «Αγώνων Πείνας» είναι ένα από τα σπάνια φιλμ που συνδυάζουν επική ιστορία, αξέχαστους χαρακτήρες και προκλητικές μουσικές στιγμές. Είμαι ενθουσιασμένος που το κοινό θα έχει την ευκαιρία να βιώσει ξανά το «The Hunger Games» σε αυτό το ζωντανό σκηνικό» τόνισε ο Τζέιμς Νιούτον Χάουαρντ.

«Ο Τζέιμς Νιούτον Χάουαρντ συνετέλεσε στην τεράστια επιτυχία του «The Hunger Games» γράφοντας τη μουσική και για τις τέσσερις ταινίες και η παρουσίαση της είναι ο τέλειος τρόπος εορτασμού της 10ης επετείου του παγκόσμιου φαινομένου» αναφέρεται στο δελτίο τύπου.

Σημειώνεται ακόμη ότι «η περιοδεία «The Hunger Games in Concert» θα προσθέσει μια φρέσκια διάσταση στον κόσμο αυτής της εικονικής ταινίας για τους νέους και τους υπάρχοντες θαυμαστές παντού».

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024