Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κάνε το παλιό σου t-shirt πρωταγωνιστή του στιλ

Κάνε το παλιό σου t-shirt πρωταγωνιστή του στιλ

Ναι, μιλάμε ακόμα και για το πολυφορεμένο φθαρμένο t-shirt που είσαι έτοιμη να πετάξεις

Καταρχάς, είναι μεγάλο λάθος να πετάς ρούχα που θεωρείς ότι δεν είναι πια in style, από τη στιγμή που η μόδα κάνει κύκλους και όλα φοριούνται ξανά και ξανά. Αλλά, ειδικότερα, όταν μιλάμε για απλά κλασικά t-shirts, τότε έχεις ένα κομμάτι πασπαρτού για όλα τα outfits και μπορείς να το μεταμορφώσεις στη στιγμή με τα κατάλληλα αξεσουάρ. Ανακάλυψε λοιπόν πώς θα είσαι στη μόδα χωρίς να αγοράσεις καινούρια ρούχα. Αρκεί λίγη φαντασία και να μην φοβάσαι τις νέες προτάσεις.
Boho chic στην πόλη
Λατρεύουμε την απλότητα γιατί μας επιτρέπει να φοράμε ένα σύνολο όλη την ημέρα και να προσθέτουμε ή να αφαιρούμε τα αξεσουάρ μας. Συνδύασε ένα λευκό t-shirt με ψηλόμεσο τζιν παντελόνι, ανοιξιάτικα σουέντ μποτάκια ή κλασικά λευκά sneakers. Τη διαφορά θα κάνει ένα καπέλο fedora σε μπλε απόχρωση.
Casual και sexy σε ένα σύνολο
Το φαρδύ γκρι t-shirt που φοράς στον ύπνο μπορεί να σε βγάλει ασπροπρόσωπη αν το συνδυάσεις με μία ψηλόμεση κοντή φούστα και ένα καθημερινό military jacket. Εμείς σου προτείνουμε να το κρατήσεις απλό με αθλητικά παπούτσια ή ανοιξιάτικα loafers ώστε να μπορείς να το φοράς παντού. Αναβάθμισε το look με ένα μεταλλικό headband το βράδυ.
Η Άνοιξη επιβάλλει girly look
Ακόμα κι αν δεν είσαι κορίτσι του floral ή του ρομαντικού ύφους στο ντύσιμό σου, δεν γίνεται να μην σαγηνευτείς από μία φούστα σε midi μήκος και ένα χαρούμενο print. Είναι από τα πιο βολικά κομμάτια και ταιριάζει άριστα με ένα παλιό λευκό t-shirt. Βάλε τις τελικές πινελιές με δερμάτινα πέδιλα ή πλατφόρμες, ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου σε παστέλ και ένα ζευγάρι σκουλαρίκια από κρόσσια.
Τόλμησε το mix and match σε βραδινή εμφάνιση
Για να είσαι glamorous, δεν χρειάζεται να είσαι και της υπερβολής. Ένα εγγυημένο αποτέλεσμα μας δίνεται όταν επιλέγουμε ένα μόνο glam κομμάτι, όπως είναι η μεταλλική φούστα σε έντονο χρώμα. Ολοκλήρωσε την εμφάνιση με ένα παλιό tshirt, μονόχρωμες γόβες ή πέδιλα και ένα κομψό φάκελο σε παρόμοια απόχρωση.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024