Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Οι συμπεριφορές που οι άντρες θεωρούν σέξι στις γυναίκες

Οι συμπεριφορές που οι άντρες θεωρούν σέξι στις γυναίκες

Όσα κάνουν οι γυναίκες και ανεβάζουν το σεξαπίλ τους στα μάτια των αντρών

Τα περισσότερα πράγματα πάνω σε μια γυναίκα αρέσουν στους άντρες και μπορεί να τους αυξήσουν την διάθεση και για άλλα πράγματα, όμως λίγα είναι αυτά που θα θεωρήσουν σέξι και θα λειτουργήσουν ως διεγερτικό. Παρακάτω θα βρεις τις συμπεριφορές των γυναικών που κατά κύριο λόγο θεωρούν οι άντρες ότι είναι σέξι.

Όταν οι γυναίκες έχουν πάθος για κάτι. Ανεξάρτητα από τον αν το πάθος μια γυναίκας έχει να κάνει με την δουλειά, ένα χόμπι της ή κάτι άλλο, οι άντρες θεωρούν αρκετά σέξι το γεγονός ότι έχουν ένα τόσο δυνατό πάθος για κάτι και το δείχνουν σε όλο τον κόσμο. Τις περισσότερες φορές θεωρούν ότι μπορούν να τις κάνουν να μεταφέρουν αυτό το πάθος και σε άλλους τομείς.

Η αποφασιστικότητα μιας γυναίκας είναι το κλειδί για να κατακτήσει έναν άντρα. Στην εποχή που κάνείς δεν έχει σταθερές αποφάσεις το γεγονός ότι μια γυναίκα μένει ακλόνητη στην άποψή της, ακόμα και για το πιο μικρό πράγμα, μπορεί να εκτιμηθεί ιδιαίτερα από έναν άντρα.

Μπορεί η μόδα τελικά να ακολουθεί και την θέληση των αντρών, αφού τα τελευταία χρόνια το boyfriend λουκ έχει εδραιωθεί και δεν λέει να περάσει. Κάτι που από ότι φαίνεται οι άντρες βρίσκουν πάρα πολύ σέξι. Ειδικά όταν η κοπέλα τους δεν αγοράζει απλά και φοράει φαρδιά ρούχα, αλλά φοράει τα δικά τους ρούχα.

Επίσης οι άντρες θωρούν ιδιαίτερα σέξι τις γυναίκες που παίρνουν πρωτοβουλίες στο σεξ. Στους άντρες αρέσει το γεγονός ότι μπορεί να νιώσουν ποθητοί από μια γυναίκα, σε βαθμό που να πάρει εκείνη πρωτοβουλίες στο σεξ. Είναι μια διαδικασία που τους εξιτάρει και τους ανεβάζει την λίμπιντο.

Sports in

Κοβάσεβιτς: «Κανονικά στην Τουρκία η ρεβάνς με τη Φενέρ, δεν ανησυχούμε για την ασφάλεια»

Όσα είπε ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς για τη ρεβάνς με τη Φενέρμπαχτσε και την ασφάλεια στην Τουρκία

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024