Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η άνοιξη χορεύει σε boho ρυθμούς

Η άνοιξη χορεύει σε boho ρυθμούς

Το boho στυλ, που έκανε την εμφάνιση του στις πασαρέλες της άνοιξης πριν μερικά χρόνια, αποδεικνύεται διαχρονικό. Οι σχεδιαστές δείχνουν μάλιστα, να μη μπορούν να αντισταθούν στη γοητεία του ούτε φέτος.

Άνοιξη στο χώρο της μόδας σημαίνει boho. Μακριά αέρινα φορέματα, φούστες με κρόσσια, πλεκτά τοπάκια, suede μποτάκια, τζιν καμπάνες και άπλετα κοσμήματα. Μπορεί να μη θέλησαν όλοι οι σχεδιαστές να συνδέσουν τις ανοιξιάτικες κολεξιόν τους με τις boho λεπτομέρειες, αλλά υπήρξαν αρκετοί που δεν κατάφεραν να αντισταθούν στο αξεπέραστο ανοιξιάτικο στυλ που προσφέρει χάρη και άνεση στη γυναικεία εμφάνιση.

Ο σχεδιαστής Άνθονι Βακκαρέλο που συνεργάζεται με τον οίκο του Yves Saint Laurent, αποφάσισε να μη εμποδίσει τη γυναικεία λατρεία για το boho, λανσάροντας αντίστοιχα κομμάτια στην κολεξιόν της άνοιξης.

View this post on Instagram

#SaintLaurent spring 18 #RosamundPike

A post shared by Anthony Vaccarello (@anthonyvaccarello) on

Στο ίδιο μήκος κλίματος και η σχεδιάστρια Ιζαμπέλ Μαράντ, η οποία συνεργάζεται επίσης με τον οίκο Yves Saint Laurent, δε μπόρεσε να κρύψει την αδυναμία της για τα φλοράλ φορέματα και φούστες, τις λεπτές υφές στα υφάσματα, καθώς και τη λευκή δαντέλα.

Την ίδια στιγμή, η Νατάσσα Ράμσεϊ-Λέβι αποκάλυψε τη γοητεία των μακριών φλοράλ φορεμάτων. Τα suede μποτάκια και τα χρυσά κοσμήματα καταφέρνουν να προσφέρουν αρμονία στην εμφάνιση.

Το γαλλικό πολυτελές brand Cloé εκδηλώνει την αδυναμία του στα φορέματα και τα ελαφριά υφάσματα που απαιτεί το boho look. Δε παραλείπει να αναδείξει τη γυναικεία σιλουέτα δένοντας μια ζώνη με έντονη αγκράφα γύρω από τη γυναικεία μέση.

Ο οίκος Loewe επέλεξε να δώσει κίνηση στα ρούχα της ανοιξιάτικης κολεξιόν του, σχεδιάζοντας τα φορέματα, ακόμη και τα παλτά με μακριά κρόσσια και λουλουδένιες λεπτομέρειες που ταιριάζουν απόλυτα στη διάθεση της άνοιξης.

Φυσικά η λεπτομέρεια στα αξεσουάρ καμιά φορά είναι αρκετή για να δώσει μια απλή και διακριτική αίσθηση του boho, η οποία μπορεί να ολοκληρώσει μια εμφάνιση.

Η τελευταία πινελιά που χαρίζει τη χαριστική βολή σε ένα κορυφαίο boho look, δεν είναι άλλη από τα καπέλα. Μεγάλα καπέλα κατά κύριο λόγο σε γήινες αποχρώσεις, ενισχύουν τον προστατευτικό τους ρόλο, χαρίζοντας ταυτόχρονα στυλ και μια πιο country αίσθηση στην εμφάνιση της γυναίκας, που θα τολμήσει να τα δοκιμάσει.

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024