Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Ξενάγηση» στη Σελήνη σε 4K βίντεο

«Ξενάγηση» στη Σελήνη σε 4K βίντεο

Στη Σελήνη μέσω εκπληκτικού βίντεο που δημοσίευσε, με εικόνες υψηλής ανάλυσης από τον δορυφόρο Lunar Reconnaissance Orbiter (LRO), μάς ταξιδεύει η NASA

Στη Σελήνη μέσω εκπληκτικού βίντεο που δημοσίευσε, με εικόνες υψηλής ανάλυσης από τον δορυφόρο Lunar Reconnaissance Orbiter (LRO), μάς ταξιδεύει η NASA.

Στο βίντεο διακρίνονται εικόνες από την τροχιά γύρω από τη Σελήνη σε 4K ανάλυση και μπορεί κανείς να πάρει μια γεύση από τις διάφορες τοποθεσίες μέσω κοντινών και μακρινών λήψεων.

«Η ξενάγηση επιτρέπει στον θεατή να επισκεφθεί μια σειρά από ενδιαφέρουσες τοποθεσίες που επελέγησαν για να απεικονίσουν την ποικιλία χαρακτηριστικών του σεληνιακού εδάφους» αναφέρει η NASA.

«Κάποιες εικόνες έχουν ληφθεί από την κοντινή πλευρά της Σελήνης και έχουν παρατηρηθεί τόσο από επαγγελματίες όσο και από ερασιτέχνες παρατηρητές στη Γη, ενώ άλλες εικόνες είναι ορατές μόνο από το διάστημα» συμπληρώνει χαρακτηριστικά.

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ

Παρακολουθήστε live στις 21:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ για το Game 2 των play offs της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024