Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Η Μέγκαν Μαρκλ θα μεταμορφώσει τη βασιλική οικογένεια, εκτιμά ο βιογράφος της

Η Μέγκαν Μαρκλ θα μεταμορφώσει τη βασιλική οικογένεια, εκτιμά ο βιογράφος της

Η μη εγκεκριμένη από τη Μέγκαν Μαρκλ βιογραφία του Άντριου Μόρτον "Meghan: A Hollywood Princess" ("Μέγκαν: Μια Πριγκίπισσα του Χόλιγουντ") κυκλοφορεί αύριο.

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ θα αποτελέσουν ένα δεσμευμένο σε σκοπούς ζευγάρι που θα επανακαθορίσει την εικόνα της βρετανικής μοναρχίας, εκτιμά ο Άντριου Μόρτον, ο βιογράφος της 36χρονης Αμερικανίδας, σε συνέντευξή του στο AFP.

Μετά τον γάμο της στις 19 Μαΐου, η 36χρονη Μέγκαν θα είναι μέλος των «Fantastic Four» — η νέα γενιά του πυρήνα της βασιλικής οικογένειας, που επιθυμεί να συντείνει στη μεταμόρφωση του οίκου των Ουίνδσορ, υπογραμμίζει ο συγγραφέας.

«Η Μέγκαν και ο Χάρι θα αποτελούν ένα ζευγάρι που θα ασκεί μεγάλη επιρροή. Μαζί μπορούν να προκαλέσουν μεγάλες αλλαγές», δήλωσε ο Μόρτον του οποίου η μη εγκεκριμένη από τη Μέγκαν Μαρκλ βιογραφία «Meghan: A Hollywood Princess» («Μέγκαν: Μια Πριγκίπισσα του Χόλιγουντ») κυκλοφορεί αύριο.

«Θα θεωρούνται πολύ πιο μαχητικοί και προσηλωμένοι στη δράση τους σε σχέση με τα προηγούμενα βασιλικά ζευγάρια», εκτιμά ο συγγραφέας που είχε συναντήσεις με δεκάδες φίλους του ζεύγους και μέλη της βασιλικής οικογένειας για να αντλήσει το υλικό του βιβλίου του.

Ο ίδιος προβλέπει ότι ο Χάρι και η Μέγκαν θα είναι «η εικόνα» της βασιλικής οικογένειας στις χώρες της Κοινοπολιτείας, κυρίως στην Αφρική, ενώ ο μεγαλύτερος αδελφός του Χάρι, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, 2ος στη σειρά διαδοχής, και η σύζυγός του Κέιτ, θα εκπροσωπούν τη μοναρχία στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Οι παρατηρητές της βασιλικής οικογένειας κοιτάζουν πλέον το μέλλον και προβλέπουν βαθιές αλλαγές στη μοναρχία. «Αυτό το μέλλον θα διαμορφωθεί από τον Ουίλιαμ, τον Χάρι, την Κέιτ και τη Μέγκαν, δηλαδή από τους «Fantastic Four».

Στο βιβλίο του, ο συγγραφέας επικαλείται μια από τις παιδικές φίλες της Αμερικανίδας: «ήταν καταγοητευμένη από τη βασιλική οικογένεια. Ήθελε να είναι κάτι σαν Νταϊάνα Νο2».

Ο Μόρτον σκιαγραφεί την εικόνα της Αμερικανίδας: Γυναίκα φιλόδοξη και σκληρά εργαζόμενη, με ισορροπημένη προσωπικότητα, που έκανε λαμπρή καριέρα ηθοποιού και μπλόγκερ μέχρι που έγινε εκπρόσωπος του ΟΗΕ.

«Φαίνεται γυναίκα μειλίχια, που διαθέτει ευγλωττία και σύνεση», τονίζει.

Ωστόσο, η Μέγκαν θα κληθεί να περιορίσει δεσμεύσεις που εθελοντικά ανέλαβε κατά το παρελθόν, μόλις ενταχθεί επίσημα στη βασιλική οικογένεια, η οποία επιδεικνύει πάντα την πολιτική της ουδετερότητα. Από την άλλη η Μέγκαν «ξέρει ακριβώς πού πατάει», εκτιμά ο Μόρτον.

Όσο για το ίδιο το ζευγάρι, ο ‘Αντριου Μόρτον εκτιμά ότι ο πρίγκιπας Χάρι «έχει να κερδίσει περισσότερα». «Μαζί της, ο πρίγκιπας συνειδητοποίησε ότι βρήκε το σωστό πρόσωπο. Ξέρει ότι εκείνη μπορεί να τον βοηθήσει να γίνει ο άνδρας που ήθελε πάντα να είναι».

Ο βιογράφος θεωρεί «εξαίσιο» ότι η Μέγκαν, επιφυλακτική από τη φύση της, βγήκε γρήγορα δύο ραντεβού με τον πρίγκιπα Χάρι και αποφάσισε να πάει μαζί του στην Μποτσουάνα για διακοπές στην αρχή της σχέσης τους. «Ορισμένοι δυσαρεστήθηκαν στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ», θυμίζει ο ‘Αντριου Μόρτον. «Ήταν η τέταρτη γυναίκα που ο Χάρι έπαιρνε μαζί του στο σαφάρι».

Ωστόσο ο Χάρι, σεβόμενος τις παραδόσεις της βασιλικής οικογένειας, ζήτησε τη σύμφωνη γνώμη της βασίλισσας για τον γάμο του. «Πριν από μερικά χρόνια, νεαρός ων καθώς έπινε και τρίκλιζε στα κλαμπ», η βασίλισσα θα ήταν «πολύ πιο διστακτική» στην ιδέα να δει τον Χάρι να παντρεύεται μια διαζευγμένη αμερικανίδα ηθοποιό, εκτιμά ο συγγραφέας.

Ο βιογράφος στέκεται επίσης στον προηγούμενο δεσμό της Μέγκαν Μαρκλ με τον ηθοποιό και παραγωγό του Χόλιγουντ Τρέβορ Ενγκελσον. Το ζευγάρι επισφράγισε την επταετή σχέση του με γάμο. Ενώ παντρεύτηκαν τον Σεπτέμβριο του 2011, η Μέγκαν απέσπασε λίγο αργότερα πρωταγωνιστικό ρόλο στην αμερικανική τηλεοπτική σειρά «Suits» και μετακόμισε από το Λος Αντζελες στο Τορόντο, στον Καναδά όπου γίνονταν τα γυρίσματα της σειράς.

Τον Αύγουστο του 2013 το ζευγάρι πήρε διαζύγιο. Η ηθοποιός ήταν η αιτία της λύσης του γάμου. «Αυτός ο γάμος δεν της ταίριαζε, ήθελε να προχωρήσει σε κάτι καλύτερο, είπε ένας από τους φίλους της», υπογραμμίζει ο Μόρτον.

Sports in

«Τελικός» για Παρτιζάν και Ολυμπιακό στο Βελιγράδι

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται απόψε (28/3, 21:30) στο Βελιγράδι από την Παρτιζάν για την 32η αγωνιστική της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024