Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δεσμοί αίματος και μόδα συνδέονται;

Δεσμοί αίματος και μόδα συνδέονται;

Τέσσερα ζευγάρια διάσημων γυναικών που δεν τις συνδέει μόνο ο οικογενειακός τους δεσμός, αλλά και η αγάπη τους για τη μόδα, με τις κοινές τους εμφανίσεις να αποτελούν πάντοτε πηγή συζητήσεων.

Τα αδέρφια λένε ότι μοιράζονται το ίδιο αίμα. Καμιά φορά η σύνδεση γίνεται εντονότερη όταν δημιουργούνται κοινά μεταξύ τους. Ειδικά για το γυναικείο φύλο, το κοινό χαρακτηριστικό που ενώνει δυο αδερφές δε θα μπορούσε να είναι άλλο από τη μόδα και το στυλ. Τέσσερις διάσημες γυναίκες μαζί με τις αδερφές τους επιβεβαιώνουν ότι η μόδα μπορεί να γίνει οικογενειακή υπόθεση.

Μπέλα και Τζίτζι Χαντίντ

Οι δυο αδερφές, τα κορυφαία μοντέλα από την Αμερική τρέφουν μια εμφανή λατρεία για το χώρο της μόδας. Χτίζοντας την καριέρα τους στο μόντελινγκ, κάνουν εκρηκτικές εμφανίσεις τόσο στην πασαρέλα η καθεμία ξεχωριστά, αλλά κυρίως όταν εμφανίζονται μαζί σε εκδηλώσεις ή ακόμη και στην καθημερινότητά τους. Το στυλ τους πάντα συζητείται, θέτοντας τες στο μάτι του κυκλώνα.

Το καθημερινό κι αστικό street style μάλιστα, φαίνεται πως είναι όχι μόνο άνετο, αλλά και το σήμα κατατεθέν των δυο γυναικών.

Μέρι-Κέιτ και Άσλεϊ Όλσεν

Από πολύ μικρές ξεκίνησαν μαζί την πορεία τους στη μεγάλη οθόνη. Η αδυναμία τους για τον κινηματογράφο συνδέθηκε και με τη μόδα. Οι κοινές τους εμφανίσεις κάνουν τα κλικς των φωτογράφων να παίρνουν φωτιά και τις στυλιστικές τους επιλογές να γίνονται κατευθείαν τάσεις. Φορώντας δημιουργίες διάσημων οίκων μόδας, μπόρεσαν να χτίσουν τη δική τους ιστορία στο χώρο της μόδας.

Εκτός από τα καθημερινά τους look που στέφονται με επιτυχία και οι επίσημες εμφανίσεις τους κρίνονται εξίσου εντυπωσιακές. Καμία περίσταση δε δείχνει να μπορεί να τους σταθεί εμπόδιο στυλιστικά.

Κένταλ και Κάιλι Τζένερ

Οι δυο αδερφές προκαλούν ταραχή σε κάθε τους εμφάνιση. Η σχέση τους με τη μόδα εξελίσσεται με τα χρόνια, μιας και οι δυο τους δε διστάζουν να υλοποιήσουν τις προσωπικές τους ιδέες για το στυλ, δημιουργώντας τη δική τους σειρά ρούχων.

Μπορεί η διασημότητα της οικογένειας τους να είναι αδιαμφισβήτητη, αλλά οι ίδιες καταφέρνουν να τραβήξουν τα φώτα πάνω τους δημιουργώντας look που δε περνούν ποτέ απαρατήρητα.

Κέιτ και Πίπα Μίντλετον

Η Πριγκίπισσα του Κέιμπριτζ και η αδερφή της δημιουργούν θετικές εντυπώσεις με τις εμφανίσεις που επιλέγουν να κάνουν. Προσεγμένες και σοβαρές, δε χάνουν ποτέ το σικάτο χαρακτήρα τους. Είτε μαζί, είτε χώρια και οι δυο διακρίνονται για τις περιποιημένες και επιτυχημένες στυλιστικές τους επιλογές.

Διθυραμβικά σχόλια έλαβαν βέβαια και την ημέρα του βασιλικού γάμου όπου τόσο η νύφη Κέιτ, όσο και η αδερφή της έκλεψαν την παράσταση με τις εμφανίσεις τους.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024