Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ανοιξιάτικος αέρας στο σόου των Dolce & Gabbana

Ανοιξιάτικος αέρας στο σόου των Dolce & Gabbana

Στο πλευρό του οίκου βρέθηκαν διάσημα μοντέλα που περπάτησαν φορώντας τα ανοιξιάτικα σχέδια του, αλλά και διάσημοι υποστηρικτές του, οι οποίοι απόλαυσαν το σόου.

Ένα πολυτελές σόου μόδας ολοκληρώθηκε χθες από τον ιταλικό οίκο μόδας Dolce & Gabbana.  Το αχτύπητο δίδυμο που σαρώνει με τις δημιουργίες του στο χώρο της μόδας, επιτέλους παρουσίασε την κολεξιόν Άνοιξη/Καλοκαίρι για το 2018. Το σόου έλαβε χώρα στη Μετροπόλιταν Όπερα της Νέας Υόρκης, με πολλούς από τους λάτρεις του οίκου να δίνουν το παρόν, θέλοντας να απολαύσουν τις δημιουργίες από κοντά.

Η κολεξιόν ονομάστηκε «Alta Moda» και διαχωρίστηκε σε τρία διαφορετικά μέρη ανάλογα με το είδος του λανσαρίσματος. Κοσμήματα, αντρική και γυναικεία μόδα απόλαυσαν οι παρόντες, με τα μοντέλα να τα αναδεικνύουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Διάσημα μοντέλα ανέλαβαν τα χρέη τους και φόρεσαν τις δημιουργίες του οίκου, οι οποίες ήταν συγκεκριμένα 100 στον αριθμό. Η Ναόμι Κάμπελ, Άσλεϊ Γκράχαμ, Κάρεν Έλσον και Τέιλορ Χίλλ είναι μερικά από τα ονόματα που δέχθηκαν να περπατήσουν στο σόου και να σταθούν στο πλευρό του οίκου.

Εντυπωσιακή η παρουσία της Ναόμι Κάμπελ, η οποία φόρεσε ένα μακρύ φόρεμα, που αγκάλιαζε τον κορμό της με ένα μαύρο κορσέ. Το υπόλοιπο ύφασμα που κάλυπτε το σώμα της είχε σχεδιασμένα πάνω του αξιοθέατα της Νέας Υόρκης, ενώ το κεφάλι της στόλιζε μια τιάρα που θύμιζε την αντίστοιχη που κοσμεί το άγαλμα της Ελευθερίας. Το διάσημο μοντέλο φρόντισε να ανεβάσει πληθώρα φωτογραφιών στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram με την συγκεκριμένη εμφάνιση.

https://www.instagram.com/p/BhVumskHtPq/?hl=el&taken-by=iamnaomicampbell

Φωτιά στα κόκκινα άναψε το μακρύ φόρεμα που στολίστηκε από κατακόκκινα φτερά, το οποίο έντυσε την Κάρλι Κλος .

Έκπληξη και χαρά προκάλεσε και η εμφάνιση της Άσλεϊ Γκράχαμ, η οποία έκανε το ντεμπούτο της στην πασαρέλα του μεγάλου οίκου, περπατώντας με ένα φλοράλ παστέλ φόρεμα που ταίριαξε γάντι στην ανεβασμένη διάθεση του μοντέλου.

View this post on Instagram

🌸🌸🌸

A post shared by A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham) on

Θαυμαστές ήταν όλες οι εμφανίσεις του σόου, οι οποίες μαγνήτισαν τα βλέμματα και κέρδισαν τις εντυπώσεις όσων παρευρέθηκαν, οι οποίοι πήραν μια γενναιόδωρη γεύση για το πως σκοπεύει ο οίκος να γιορτάσει τον ερχομό της άνοιξης και του καλοκαιριού.

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024