Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παραμένουν τα grid girls το Grand Prix του Μονακό

Παραμένουν τα grid girls το Grand Prix του Μονακό

Ο πρόεδρος της Λέσχης Αυτοκινήτου του Μονακό, Μισέλ Μποέρι κατάφερε να κερδίσει την παρουσία των όμορφων κοριτσιών στην πίστα για το Grand Prix της Formula 1

Μια ιδιαίτερη, αλλά ξεκάθαρη συμφωνία φαίνεται πως πέτυχε ο πρόεδρος της Λέσχης Αυτοκινήτου του Μονακό, που είναι η διοργανώτρια τοπική αρχή του Grand Prix στο Πριγκηπάτο.

Ο Μισέλ Μποέρι έπεισε την Liberty Media να εξαιρέσει το Μονακό από την απαγόρευση των grid girls, έτσι ο πιο διάσημος αγώνας του πρωταθλήματος φαίνεται πως θα διαθέτει κανονικά τα γνωστά όμορφα κορίτσια να κοσμούν με την παρουσία τους τις δραστηριότητες του Grand Prix.

Ο Μποέρι σημείωσε χαρακτηριστικά: «Η σχέση με την Liberty Media είναι πολύ καλή γιατί κατανοούν πως το Μονακό δεν είναι το Σπα ή η Μόντσα. Θα έχουμε όπως πάντα έντονη την παρουσία των κοριτσιών στο Grand Prix μόνο που δεν θα κρατούν τις ταμπέλες με τα ονόματα των οδηγών. Είναι όλες τους όμορφες και οι κάμερες θα τις λατρέψουν».

Επίσης, στη συνέντευξη που παραχώρησε σε τοπική έκδοση ο πρόεδρος της Λέσχης του Μονακό, συμπλήρωσε πως «…τα συγκεκριμένα κορίτσια είναι εργαζόμενα και δεν τίθεται θέμα εκμετάλλευσής τους με οποιονδήποτε τρόπο».

Sports in

Έφερε τη σειρά στα ίσια με μπρέικ το Μαϊάμι (vid)

Οι Χιτ σόκαραν τους Σέλτικς, καθώς επικράτησαν με 111-101 στη Βοστώνη και έφεραν στα ίσια (1-1) τη σειρά του πρώτου γύρου των playoffs.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024