Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το Matrix look επιστρέφει στο σήμερα

Το Matrix look επιστρέφει στο σήμερα

Η τάση των 90s που κατάφερε να τρυπώσει στο σήμερα και να κλέψει τις εντυπώσεις.

Το κύμα των 90s συνεχίζει να πλησιάζει παρορμητικό και χειμαρρώδες, τραβώντας μαζί του όλες τις τάσεις που ήταν στη μόδα τότε. Οι παλιές σικάτες για την εποχή, εμφανίσεις βρίσκουν θέση στη σύγχρονη γυναίκα και στον τρόπο που ντύνεται και κατ’ επέκταση εκφράζεται μέσω της μόδας. Βασική πηγή διάδοσης των νέων τάσεων δεν είναι μονάχα οι πασαρέλες, αλλά και ο κινηματογράφος. Τα ενδύματα των πρωταγωνιστών σε μια ταινία είναι ικανά να δημιουργήσουν ένα νέο ρεύμα στη μόδα και στις προτιμήσεις του κόσμου.

Σήμερα ο Νίο, η Τρίνιτη και ο Μορφέας, οι πρωταγωνιστές της ταινίας «The Matrix» αναβιώνουν με το στυλ, ακόμη και τα περίεργα γυαλιά που φορούσαν και είχαν προκαλέσει εντυπώσεις στους θεατές. Γυαλιστερά υφάσματα, μικροσκοπικά με έντονες γωνίες γυαλιά και το μαύρο χρώμα επιστρέφουν και κάνουν την παρουσία τους αισθητή τόσο στις πασαρέλες αλλά και στις δημόσιες εμφανίσεις διασήμων.

Το γυαλιστερό ύφασμα είναι συνήθως σκληρό και δίνει την ψευδαίσθηση της αντανάκλασης. Σε μακριά πανωφόρια, παντελόνια, φούστες, παπούτσια ακόμη και τσάντες το γυαλιστερό αποτελεί ένα εντυπωσιακό statement σε μια εμφάνιση. Οι περισσότεροι οίκοι μόδας με τον Balmain και τον Alexander McQueen να ξεχωρίζουν, επέλεξαν να το παρουσιάσουν στο διάδρομο της πασαρέλας.

Φυσικά, ανέδειξαν το γυαλιστερό εφέ σε μαύρη απόχρωση, δίνοντας την εντύπωση πως το ρόλο των μοντέλων θα αναλάβει ο Κιάνου Ριβς και η πόζα του στο τέλος της πασαρέλας θα είναι διάσημη φιγούρα του στην ταινία. Η γυαλιστερή μακριά μαύρη καμπαρτίνα είναι το πανωφόρι που έχει επιλέξει και το μοντέλο Τζιτζι Χαντίτ σε δημόσιες εμφανίσεις της, σε μια σχεδόν πλήρη απομίμηση των πρωταγωνιστών της ταινίας, μαζί μικροσκοπικά γυαλιά που με το ζόρι καλύπτουν την ολόκληρη την περιοχή των ματιών.

Τα περιβόητα γυαλιά της παρέας του Matrix έχει εδώ και καιρό κάνει θραύση και ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι δηλώνουν φανς. Στόχος των γυαλιών στην ταινία ήταν να κρύψουν τα μάτια των πρωταγωνιστών ώστε κανείς να μη μάθει όσα γνωρίζουν, παρόλα αυτά το μικρό και στενό μέγεθος των αξεσουάρ καλύπτουν ίσα ίσα τα μάτια. Τα brand Rigards, Orion Demetrioff και Louis Vuitton στράφηκαν ξανά στα γυαλιά του Matrix.

Ανοιξιάτικο λανσάρισμα γυαλιών του οίκου Louis Vuitton.

Οι Μπέλα Χαντίτ, Κένταλ Τζέντερ και Ριάνα δεν έχασαν στιγμή και δοκίμασαν τα κινηματογραφικά γυαλιά όπως αυτά επέστρεψαν στο σήμερα.

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024