Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ένα αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας για την πρώτη «Wonder Woman»

Ένα αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας για την πρώτη «Wonder Woman»

Ενθουσιασμένη η Λίντα Κάρτερ με το προσωπικό της αστέρι στο Λεωφόρο της Δόξας, 43 χρόνια μετά την εμφάνιση της στην τηλεοπτική σειρά «Wonder Woman».

Η Λίντα Κάρτερ, γνωστή Αμερικανίδα ηθοποιός για το τηλεοπτικό της ρόλο ως υπερηρωίδα «Wonder Woman» απέκτησε επιτέλους το δικό της αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας στο Χόλιγουντ.

Η μελαχρινή ηθοποιός με τα μπλε μάτια καθήλωσε χιλιάδες τηλεθεατές, όταν υποδύθηκε μια σούπερ ηρωίδα που προσπαθούσε να σώσει τον κόσμο. Η σειρά του CBS, «Wonder Woman» προβλήθηκε τη δεκαετία του 1970, για τρεις ολόκληρες σεζόν.

Ταυτόχρονα σε δημοσίευμα του, το Variety βρίσκει πολλά κοινά χαρακτηριστικά ανάμεσα στην ηθοποιό και το πρωταγωνιστικό της ρόλο, αναφέροντας: «Με το λάσο της αλήθειας και την αποφασιστικότητά για δικαιοσύνη, ο χαρακτήρας της “Wonder Woman” είχε πάντα ως στόχο να διορθώσει τα λάθη της κοινωνίας. Φεμινίστρια και υπέρμαχος της ειρήνης σκέφτεται τρόπους για να σώσει τον κόσμο χωρίς τις γροθιές της».

Η τελετή τοποθέτησης του λαμπρού αστεριού με το όνομα της ηθοποιού στη Λεωφόρο της Δόξας ολοκληρώθηκε και η ηθοποιός έσπευσε να δημοσιεύσει φωτογραφίες στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, χωρίς να παραβλέψει να ευχαριστήσει τους θαυμαστές της: «Φαίνεται απίθανο που είμαι στη βιομηχανία του θεάματος 50 χρόνια. Αλλά αγαπώ τη δουλειά αυτή. Αγαπώ τη δημιουργική διαδικασία, τη δουλειά, την ερμηνεία… όλα αυτά.» Η Κάρτερ αστειεύτηκε μάλιστα με την ταύτιση του προσώπου της με το ρόλο της, λέγοντας πως ίσως το αστέρι θα έπρεπε να γράφει Wonder Woman στη θέση του ονόματός της, μιας κι έτσι έχει χαραχθεί στις μνήμες των ανθρώπων που παρά τις καινούριες ταινίες που προβάλλονται, εξακολουθούν να θυμούνται την αυθεντική πρώτη ηρωίδα.

Με αφορμή μάλιστα τα γυρίσματα της ταινίας «Wonder Woman 2» που θα προβληθεί στη μεγάλη οθόνη το 2019, η Κάρτερ ρωτήθηκε για το αν θα έχει κάποιο ρόλο στη νέα ταινία με την ίδια να απαντά: «Το αφήνω στο σύμπαν και στην Πάτι». Η σκηνοθέτις της ταινίας «Wonder Woman 2», Πάτι Τζένκινς παρευρέθηκε στην τελετή και εξέφρασε το θαυμασμό της για την ηθοποιό και την καριέρα της, δηλώνοντας: «Είναι απίστευτο που γίνομαι μέρος της ιστορίας με κάποια που θαυμάζω τόσο πολύ. Θαυμάζω ότι διατηρούσε το ίδιο πνεύμα και στην προσωπική της ζωή. Ήταν το πορτρέτο της Wonder Woman όπως το απεικόνισε η Λίντα που με έκανε να ερωτευτώ την ηρωίδα, με να πιστέψω ότι μπορώ να έχω ό,τι θελήσω, και ακόμη πιο σημαντικό, με έκανε να μην ντρέπομαι να το θέλω».

Μετά τις δηλώσεις της ηθοποιού και της σκηνοθέτιδος, αναμένεται η κυκλοφορία της νέας ταινίας που θα αποκαλύψει αν τελικά η Κάρτερ θα έχει κάποιο ρόλο κλειδί στην ταινία ή όχι.

Sports in

Οι Christian Louboutin μπότες που η Lana del Rey και η Taylor Swift δεν μπορούν να αποχωριστούν

Η Swift τις φορούσε καθ' όλη τη διάρκεια της παγκόσμιας περιοδείας που την έκανε δισεκατομμυριούχο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024