Τι και αν είναι βασιλική; Παραμένει οικογένεια. Και όλες οι οικογένειες έχουν τα δικά τους… προβλήματα. Τώρα, τα πράγματα γίνονται κάπως… πιο περίπλοκα όταν αυτά τα προβλήματα γίνονται ανάμεσα σε μέλη της βασιλικής οικογένειας, μπροστά στον φακό. Αποτέλεσμα… awkward!

Αναφερόμαστε στην τέως βασίλισσα Σοφία και τη νύφη της Λετίσια, οι οποίες έγιναν θέμα σε όλο τον κόσμο, όμως όχι για καλό σκοπό, αλλά για μια «έντονη στιγμή» ανάμεσά τους.

Όλα συνέβησαν στο τέλος της λειτουργίας του Πάσχα των Καθολικών στον καθεδρικό ναό της Μαγιόρκα. Η βασίλισσα Σοφία κλασική γιαγιά ήθελε να βγάλει φωτογραφία με τις εγγονές της, έτσι όλες μαζί πόζαραν να φωτογραφηθούν. Μέχρι εκεί όλα καλά…

Τα προβλήματα ξεκινούν όταν λίγα δευτερόλεπτα μετά εμφανίζεται η Λετίσια να περνάει μπροστά από τις τρεις τους. Την πρώτη φορά δεν υπάρχει καμία αντίδραση. Όμως αυτό συμβαίνει επανειλημμένως και μάλιστα σταματάει μπροστά στην κόρη της, την οποία χαϊδεύει.

Εκεί αναλαμβάνει η… πεθερά, η οποία φαίνεται να έχει μια έντονη στιχομυθία με τη νύφη της ενώ παράλληλα σφίγγει ακόμα περισσότερο τις εγγονές της με αποτέλεσμα μια από τις δύο, η Λέονορ, να σπρώξει το χέρι της.

Πεθερά και νύφη φαίνονται να έχουν έντονη συζήτηση μέχρι που έκπληκτος ο βασιλιάς Φελίπε παρεμβαίνει για προκειμένου να κατευνάσει τα πνεύματα.