Κυκλοφόρησε το νέο μυθιστόρημα του συγγραφέα και δημοσιογράφου Παύλου Ανδριά «Κραυγές στην παγωμένη λίμνη». Ένα βιβλίο με κινηματογραφική ροή στη γραφή του, με «γεμάτες» εικόνες που μεταφέρουν και «τοποθετούν» τον αναγνώστη μέσα στη δράση και την πλοκή της ιστορίας.

«Πρόκειται για ένα βιβλίο με αστυνομική πλοκή, με έντονο το στοιχείο του θρίλερ, καλώντας τον αναγνώστη να γίνει συμμέτοχος στην αποκάλυψη της αλήθειας. Το χθες έρχεται αντιμέτωπο με το σήμερα, το καλό μάχεται με το κακό, όπως και η ζήλεια συγκρούεται καθημερινά με την ελπίδα, αυτή που κρατάει ζωντανό έναν ανεκπλήρωτο έρωτα, γεμάτο αλήθειες που σε καθηλώνουν», δήλωσε ο συγγραφέας στο ΑΠΕ – ΜΠΕ.

Αυτό που χαρακτηρίζει το βιβλίου, είναι οι συχνές ανατροπές και η αμεσότητα του συγγραφικού λόγου του Παύλου Ανδριά, με τους ήρωες να διεκδικούν την αλήθεια σε ό,τι τους πληγώνει, την ίδια στιγμή που έρχονται αντιμέτωποι με τα προσωπικά τους αδιέξοδα και τα μυστικά που κουβαλάνε στην ψυχή τους, σε μια εποχή που ο χρόνος αδυνατεί να σταματήσει τη ροή των γεγονότων.

Δύο γυναίκες, δύο αδέρφια, ένας πατέρας, ένας ιερέας «αποκάλυψη», η αγάπη, ο έρωτας και οι ενοχές, πλέκονται και δίνουν ένα βιβλίο συναρπαστικό.