Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παπούτσια του παρελθόντος περπατούν τις πασαρέλες της άνοιξης 2018

Παπούτσια του παρελθόντος περπατούν τις πασαρέλες της άνοιξης 2018

Πολλά είναι τα σχέδια των παπουτσιών που ταξιδεύουν από το παρελθόν στο παρόν μέσα από τις εμπνεύσεις γνωστών σχεδιαστών.

Τα ανοιξιάτικα fashion show έχουν πάρει φωτιά. Την τιμητική του έχουν φέτος τα παπούτσια που αποτελούν trend για την άνοιξη του 2018, μιας και πολλά trend του παρελθόντος επιστρέφουν δυναμικά στις πασαρέλες με μια πιο σύγχρονη και παιχνιδιάρικη διάθεση.

Το πλαστικό και η διαφάνεια είναι δυο στοιχεία που πολλοί σχεδιαστές μόδας επέλεξαν να χρησιμοποιήσουν στα σχέδια τους, τόσο σε παπούτσια, όσο και σε ρούχα. Οι οίκοι Balmain και Calvin Klein ανέδειξαν το γυναικείο πόδι, χρησιμοποιώντας see-through λεπτομέρειες στα λουράκια και τις επιφάνειες των παπουτσιών, αλλά και πλαστικό στο τακούνι.

Τα kitten heels είναι εκείνα τα μικροσκοπικά παπούτσια με το ιδιαίτερα χαμηλό τακούνι που χρησιμοποιούσαν σε παλαιότερες δεκαετίες, οι νεαρές γυναίκες ως μέσο εξάσκησης στο περπάτημα με ψηλοτάκουνα. Η άνεση των συγκεκριμένων παπουτσιών επικράτησε και brands όπως η Prada, δεν έχασαν την ευκαιρία να διατηρήσουν το κλασσικό τους στυλ, προσθέτοντας παράλληλα και μια μοντέρνα νότα στο σχεδιασμό τους.

Το καουμπόικο στυλ δεν έλειψε από τα fashion weeks, μιας και το παραδοσιακό γούεστερν στυλ είναι το απόλυτο trend που προσφέρει άνεση στο γυναικείο περπάτημα.

Σε πολλές πασαρέλες τα μοντέλα περπάτησαν φορώντας τα ψηλοτάκουνα σανδάλια με ένα τρελό συνδυασμό. Η κάλτσα που έντυνε τα πόδια τους μέσα από τα σανδάλια τράβηξε τα βλέμματα πολλών fashion bloggers που έσπευσαν να υιοθετήσουν με μεγάλη επιτυχία τη συγκεκριμένη τάση με ποικίλους συνδυασμούς.

Τα έντονα χρώματα μαγνητίζουν τα βλέμματα, με το κίτρινο, το κόκκινο και τη λεβάντα και κλέβουν την παράσταση.

Sports in

Εξελίξεις με Ιωαννίδη – Τι γίνεται με Σεβίλλη και Γουέστ Χαμ

Νέο δημοσίευμα για τον Φώτη Ιωαννίδη, το οποίο αναφέρεται στη Σεβίλλη, τη Γουέστ Χαμ και τον μεγάλο ανταγωνισμό για τον επιθετικό του Παναθηναϊκού

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024