Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αν υπάρχει παράδεισος, θα είναι στο Βέλγιο και θα μοιάζει κάπως... έτσι

Αν υπάρχει παράδεισος, θα είναι στο Βέλγιο και θα μοιάζει κάπως… έτσι

Φαντάζει σαν το όνειρο. Ένας παράδεισος για αυτούς που λατρεύουν την σοκολάτα, δηλαδή για όλους μας. Όμως είναι πραγματικότητα! Τεράστια αγάλματα ελεφάντων και φλαμίνγκο φτιαγμένα από βελγική σοκολάτα εκτίθενται αυτές τις μέρες που αλλού; Μα, στο Βέλγιο!

Φαντάζει σαν το όνειρο. Ένας παράδεισος για αυτούς που λατρεύουν την σοκολάτα, δηλαδή για όλους μας. Όμως είναι πραγματικότητα!

Τεράστια αγάλματα ελεφάντων και φλαμίνγκο φτιαγμένα από βελγική σοκολάτα εκτίθενται αυτές τις μέρες που αλλού; Μα, στο Βέλγιο!

Τα σοκολατένια αυτά αγάλματα ζώων, ύψους έως και τριών μέτρων, αποτελούν τα κύρια καλλιτεχνικά δημιουργήματα που έχει να επιδείξει έκθεση που γίνεται στο Βέλγιο με περίπου 50 σοκολατένια έργα 40 διεθνών καλλιτεχνών.

Το φεστιβάλ ChocoPalace που γίνεται στην μικρή πόλη Ντιρμπουί, η οποία βρίσκεται νοτιοανατολικά των Βρυξελλών, διαθέτει ακόμη έναν ποταμό σοκολάτας καθώς και κιόσκια μικροπωλητών όπου πωλούνται σοκολατούχα ροφήματα και μακαρόν.

Το φεστιβάλ έχει ήδη προσελκύσει περισσότερους από 30.000 επισκέπτες και αναμένεται να προσελκύσει πολλούς ακόμη κατά την περίοδο των εορτών του Καθολικού Πάσχα έως ότου κλείσει τις πύλες του στις 8 Απριλίου.

Η Ντιρμπουί με πληθυσμό περίπου 10.000 κατοίκων αυτοχαρακτηρίζεται «η μικρότερη πόλη στον κόσμο» και προσελκύει επισκέπτες από τις κοντινές της Βρυξέλλες και το Λουξεμβούργο.

«Η ιδέα ήταν να φέρουμε το φεστιβάλ των μεγαλύτερων γλυπτών σοκολάτας στον κόσμο στην μικρότερη πόλη στον κόσμο», δήλωσε η Λορά Τρομελέν, του διαφημιστικού ομίλου PLG που διοργάνωσε το φεστιβάλ.

in.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024